Domů Zboží Od almabe

Náhrdelník na přání - jaspis picasso

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 5629107
Zobrazení: 39x
Vloženo: 22.10.2014
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Autorský cínovaný náhrdelník je vytvořen z velkého kabošonu jaspisu picasso - měří 4,3 x 3,8 cm x 0,7 cm !!! Šperk je doplněn tyčkami pravé perleti, říčními perlami a granáty. Celý šperk má míry 10,5 cm na šířku a 6,5 cm v prověsu na výšku. Zavěšen je na kulaté černé kůži 3 mm, délky 45 cm + prodlužovací řetízek, zapínání je na karabinku. Přes to, že jde o velký šperk, působí lehce. Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem. 

Jaspis picasso: Podporuje duševní flexibilitu, vytváří rovnováhu mezi extroverzí a introverzí, mezi dynamikou a klidem. Podporuje vnitřní mír, aklimatizaci a bezpečí. Ovlivňuje příznivé náhody a setkání v životě. Je ideálním průvodcem na cestách, protože přináší člověku vnímavost a otevřenost, optimismus, chuť na dobrodružství, nikoliv však slepou odvahu, aby se mohl  věnovat své činnosti vždy celým srdcem i rozumem.

Perleť: Zprostředkovává veselí, lehkost a pomáhá vykročit vstříc životu a otevřít se mu. Pomáhá překonat skleslost, nejistotu a zklamání. Pomáhá respektovat hranice ve styku se sebou samotným i s druhými.

Perly: Svým procesem vzniku  perly ukazují, že každá bolestivá zkušenost, se kterou jsme v životě konfrontováni, nám umožňuje dosáhnout větší dokonalosti.

 


Menu
--