Domů Zboží Od matamity

Na modré vlně (chalcedon)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od matamity

Katalogové č.: 8555086
Zobrazení: 79x
Vloženo: 23.5.2017
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 28.6 mám týden dovolenou a tak pokud chcete zakoupit výrobek (batoh) který není k odeslání "ihned" tzn. není ušitý, objednejte si ho prosím s předstihem. Zboží skladem bude odesláno i za mé nepřítomnosti. Děkuji za pochopení

Šperk zhotoven technikou měkkého pájení za použití mědi, cínu a tromlovaného modrého chalcedonu.

Velikost celého šperku je 5 x 3,7 cm včetně očka na zavěšení. Zavěšen  na řetízku o délce 54 cm - na přání mohu jeho délku upravit.

Chalcedon - vyhání strach, deprese, hysterii a smutek a mění je v radost. Rozhání iluze a fantazie, podporuje klidné a pokojné pocity, dodává sílu mezilidským vztahům, uvádí tělo, mysl a ducha do vzájemné harmonie. Je též kamenem ochrany, zvláště na cestách, odvrací psychické útoky, negativní magii, pohlcuje negativní energii a rozptyluje negativní myšlenky. Položen pod polštář zahání noční můry, noční vize a strach ze tmy. Dodává krásu, sílu, energii a přináší úspěch a štěstí ve všech podnicích.
Modrý chalcedon – zlepšuje paměť, zvyšuje schopnost učení se (hlavně jazyky), zlepšuje náladu, nabízí optimistický pohled do budoucnosti, podporuje kreativitu. Snižuje teplotu, reguluje krevní tlak, posiluje imunitu, působí protizánětlivě, pročišťuje dýchací systém od škodlivin z kouření.

Šperk byl cínován, patinován, ošetřen  proti oxidaci a lešten.  

Menu
--