Domů Zboží Od Ateliér Na Tvrzi

Modrá sukně s ruční výšivkou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Ateliér Na Tvrzi

Katalogové č.: 11259487
Zobrazení: 108x
Vloženo: 20.2.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jako poděkování pro věrné zákaznice, které zde nakoupily 3x a více 5% sleva vložením kódu 5ZT-HA5-PGK

Sukně je z limitované kolekce  oděvů doplněných o ruční výšivku. Začala jsem je vytvářet s dcerou Josefínkou, která propadla ručnímu vyšívání...a jelikož jsem ji tu jehlu v ruce začala mírně závidět, občas, ve chvílích volna něco málo vyšiju také...jsem za tuto spolupráci moc vděčná a své úžasné dceři velmi děkuji!

Sukně je ušita z kvalitní nepočesané (uvniř smyčky) teplákoviny tmavě modré barvy, krásně drží tvar i barvu...k prodeji je pouze tento jeden kus uvedených rozměrů.

Na předním díle  výrazná  aplikace v jejímž středu je plastická ruční výšivka květů na krásném lnu ve vínovo-indigové barvě  z Ateliéru Terej.  Aplikace je umístěna do "průstřihu v teplákovině,  doplněna bohatou strojovou výšivkou kolemdokola.

V pravém boku všita kapsa.

 Pas i spodní okraj všit do pružného lemu, čímž vzniká jemně balónový efekt.

Díky pružnému pasu vhodná i pro těhotné.

Sukně je určana k celoročnímu nošení na téměř jakoukoli příležitost.

Látka  je předepraná, nesrazí se.

Boky max. 110 cm

Celková délka 57 cm

prát na šetrný program  na 40°C, žehlit zrubu kvůli zachování plastičnosti výšivky.(z rubu je výšivka vyztužena vlizelínem-žehlit přes látku)

Vrámci recyklace vznikla také nová kategorie VYŠÍVANÝ SEKÁČ, kde má dcera ozdobila výšivkami věci z druhé ruky, které sama vybrala a zakoupila...jde převážně o téměř nové a nepoškozené věci ve výborné kvalitě.

 

 

Menu
--