Domů Zboží Od almabe

Modrá nálada (modrý křemen)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 7769104
Zobrazení: 51x
Vloženo: 17.9.2016
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z  velkého modrého křemene. Kámen má krásnou barvu nebe. Měří 4,3 *3,3*0,8 cm.

Křemen modrý je velmi zajímavou barevnou odrůdou kryptokrystalického křemene. Jeho zabarvení způsobují mikroskopické vláknité vrostlice modrých křemičitanů (dumortierit).  Pochází z Brazílie.  Modrý křemen je na trhu s drahými kameny teprve krátkou dobu. 

Šperk dotvářejí  korálky růženínu různé intenzity zbarvení a křišťálu.

Celkově šperk měří 8 cm na výšku a 5 cm na šířku.  

Je leštěn, patinován  ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na černé kulaté kůži, v délce 43 cm +  prodlužovací řetízek, zapínání je na karabinku.

Křemen je nejúčinnější krystal a všelék, navozuje klid, harmonii a radost ze života. Modrý křemen je velmi vhodný při meditacích či józe, pomáhá sebeovládání. Podobně jako mnoho modrých kamenů modrý křemen podporuje logiku, rozvoj, prohlubuje meditaci. Pomáhá vyjádřit se přesnými slovy, odstraňuje trému při projevech, pohovorech či zkouškách. Přináší klid a rovnováhu k učení, soustředění, meditování, otevírá třetí oko. 

Uvolňuje nervové napětí a citovou strnulost. Snižuje teplotu, léčí zánětlivá onemocnění průdušek. Posiluje krční čakru, je tedy také vhodný pro komunikaci.

Menu
--