Domů Zboží Od MARTA555

Mísa košíčkového typu-čínský motiv

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MARTA555

Katalogové č.: 9170179
Zobrazení: 24x
Vloženo: 5.1.2018
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při objednání více věcí se dle ceníku ČP bude muset zvýšit poštovné, neboť nyní rozhoduje rozměr balíku. Proto se bude stávat, že u objednávky se nezapočítá správné poštovné. Konečné poštovné Vám vždy sdělím vnitřní poštou k Vašemu odsouhlasení. Tato informace je platná od 1.3. 2019.

Mísa s děrovaným okrajem, tudíž připomíná košík. Na dně mísy čínský motiv dvou žen a tenká zlatá linka. Vhodná na ovoce či dekoraci interiérů s nádechem dálného východu.

Nejdná se o žádný porcelán z asijských tržnic, tato miska je konce 70 let. A pro zajímavost čínský porcelán byl první na světě, proslulý a málo kdo ví, že výrobci míšenského porcelánu se učili právě od Číňanů. Dnešní trend asijských tržnic bohužel vyvolává v lidech nevoli k čemukolov čínskému.

Průměr misky je 23 cm,

Mísa s děrovaným okrajem, na dně čínský motiv dvou žen a ještě tenká zlatá linka. V top stavu. Nejedná se o zboží z asijských tržnic, pochází z konce 70. let.

Vhodná na ovoce, dekoraci do interiérů s nádechem dálného východu.

Číňané byli první, jež začali porcelán vyrábět a tento porcelán byl velmi proslulý. Málo kdo ví, že výrobci míšenského porcelánu se učili právě u nich. A bohužel dnešní asijské tržnice vyvolávají i lidí nevoli ke všem čínským výrobkům, ovšem co se týká porcelánu, tak neprávem.

Mísa má průměr 23 cm, výšku 5 cm.

V nabídce ještě jedna menší miska s jiným dekorem.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1970 - 1979
Menu
--