Domů Zboží Od LOCHTA

Městský batoh Černočerný - nepromokavý

1 998 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LOCHTA

Katalogové č.: 13734164
Zobrazení: 120x
Vloženo: 3.12.2022
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský batoh jednoduchého designu pro všechny, kteří potřebují mít volné ruce. Na kole, koloběžce, s dětmi, při pocházkách po městě nebo cestou do práce..

Batoh je ušitý v kombinaci koženka - kočárkovina. Proto je nepromokavý a téměř se nešpiní, a když ano, jde jednoduše vyprat.

Výška batohu je 43 cm, šířka 38 cm, dno 10 cm.

Batoh se zapíná na zip v rolovací části a překlopením. Zapínání délkově nastavitelnou přezkou s karabinou. Pokud máte věci více, jen zapnete zip a nechate trčet nahoru, bez zapínání přezkou.

Pro lepší organizaci oceníte množství kapes. Na nejnutnější věci slouží snadno přístupná kapsa na zip vně batohu - když potřebujete schovat klíče nebo telefon, nemusíte rolovat celý batoh. Uvnitř jsou v zádové části dvě kapsy na drobnosti - abyste je už nikdy nemuseli lovit na dně batohu.

Batoh je  vypodšívkován.

Zádové popruhy jsou délkově nastavitelné, koženkové, uvnitř vyztužené polypropylenovým popruhem. Jsou několikrát prošity a pevnostním stehem přišity k zádům batohu – nosnost batohu je cca 4 kg.

Zádová část a dno batohu je z kvalitní čalounické koženky, v případě zašpinění lze tyto nejvíce zatěžované části otřít vlhkým hadříkem. Batoh lze opatrně vyprat (30°C).

Batoh je mým autorským návrhem.

-----------

Další dostupné batohy najdete zde.

Menu
--