Domů Zboží Od Mondial

Mechová dekorace v keramice se srdíčkem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Mondial

Katalogové č.: 13047771
Zobrazení: 47x
Vloženo: 3.1.2022
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí nakupující: AKCE: VÝRAZNÉ SLEVY na vybrané dekorace v sekci VÝPRODEJ ! Při nákupu květinových dekorací skladem nad 1 600,- Kč POŠTOVNÉ Z D A R M A !!! Balíčky zasíláme Českou poštou (i přes Balíkovnu) a Zásilkovnou. Napište v objednávce, poštovné upřesníme. Těšíme se na Vás, Váš Mondial

Keramický květináč s mechem na postavení na stůl, komodu apod. Velikost cca v 16x průměr 9 cm. Dekorace je tvořena ze stabilizovaných mechů a ozdobena kroucenou šňůrou a dřevěným výřezem .

Lze do sady zhotovit další dekoraci ve stejném stylu. (V případě zájmu napište do zprávy). 

Mechová dekorace se vyznačuje svou přírodní krásou a je stylovým doplňkem  do interiéru,  jak do bytu, tak i do kanceláře. Dekorace je tvořena kombinací různých typů stabilizovaných mechů a lišejníků. Jde o pravé přírodní mechy, které jsou  ošetřeny  a stabilizovány konzervačními látkami. Mechová dekorace by měla být umístěna v místnosti s teplotou 5-30°C a s vlhkostí nejlépe 40-60%. Nesvědčí ji přímé sluneční záření, ani blízké umístění u radiátorů, krbů apod. Mechy  se nezalévají, ani jim nesvědčí kontakt s vodou. Pokud je potřebujete zbavit prachu a jemných nečistot, pak je lze opatrně vyfénovat studeným vzduchem.

Menu
--