Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Maorské kroužky (náušnice)

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 6693890
Zobrazení: 68x
Vloženo: 2.10.2015
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nový Zéland a jeho tajemná voňavá zákoutí. Zvláštní kresby stínů kdesi v houští...

Autorské ručně vyrobené náušnice. Vyrobeny jsou z atestovaného nerezu, doplněny jsou bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Zapínání z hypoalergenního Osteofixu. Zapínání je seřízeno tak, že volný konec se musí do protikusu zacvaknout. Tím se náušnice zajistí proti nechtěnému vyvléknutí.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá.

Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Zpracování šperku je profesionální a precizní. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Náušnice jsou vzdušné, jemné, lehoučké a příjemně se nosí. Působí tajemně, filigránsky, neobvykle. Koupí těchto náušnic získáte nepřehlédnutelný autorský originál z mé dílny.

Nerez je ušlechtilý materiál, který neoxiduje a nemění barvu. Běžné nečistoty lze odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín je vhodné přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů).

Celková délka náušnic je 30 mm. Průměr je 20 mm. Váha jedné náušnice je 1,6 gramu.

K sestavení kompletní sady můžu nabídnout např. náhrdelník, přívěsek, brož, sponu do vlasů, čelenku, náramek, nebo jiný doplněk podle Vašeho přání.

Menu
--