Domů Zboží Od Slovana

Lněná košile Živa s Hvězdou Peruna len natur barvy

6 260 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 5 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 11253100
Zobrazení: 341x
Vloženo: 18.2.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lněná košile se slovanskou výšivkou Živy a Perunovy hvězdy - Květu Života. Výšivka byla zhotovena za účelem ochrany biopole člověka. 

Význam výšivky:

 Perunova hvězda - Počáteční květ Života

Prvopočátek. Znak odvahy, smělosti. Nazývaný též Perunova hvězda – chrání obydlí před bleskem i svárem v rodině. Perun je hromovládce, vše oživuje, přináší úrodu, vláhu a vítězství. Mužům přináší mužnou sílu, potenci, odvahu a bojovnost; ženám přináší urostlého, silného a zdravého muže. Chrání před nečistými silami a nespravedlností. Kdo se dostane pod Perunovu ochranu, ten se nemusí ničeho bát.

Jeden z motivů Živy - Ve všem živém proudí její síla. Má moc uzdravovat, probouzet k životu nebo dokonce křísit.  Je bohyní hojnosti, úrody, léčitelství.  Vody Živy jsou posvátné a omlazující, jsou vodami pravdy a života.

Lněné plátno je pevné struktury, gramáž 180 /m2, přírodní natur barva, neměkčené. Důkazem pravosti lnu je jeho typická mačkavost. Už samotný len i bez výšivky chrání naše energetická těla a nervový systém, je to vzácná tkanina, viz vlastnosti lnu.

Volný jednoduchý střih se stojáčkem bohatě vyšívaný motivem Květu života - Perunovy hvězdy (velikost výšivky 2,3x2,3 cm) v počtu 19 ks obkružující krk a chránící  tak oblast hlavy a horních čaker. Léga se skrytým zapínáním na 3 kovové patentky (lze použít i plastové). 3/4 rukávy, dle přání zákazníka, mírně rozšířené do zvonu obšité motivem Živy (2,2x4,4 cm). Stejným motivem je vyšit celý spodní lem košile v celkovém počtu 55 ks. Všechny otvory v košili jsou tak chráněny před únikem  energie člověka. Účinnost výšivky posiluje i její jasně červená barva. 

Velikost košile 58 - obvod hrudi, pasu i boků je stejný - 134 cm, délka rukávů - 44 cm, délka košile - 91 cm. 

Ve velikosti 44-58 je možné zhotovit košili dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí. Délka rukávů je na Vás.

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z dalších vystavených modelů. Od množství vyšitých oberegů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Autorská práce dílny Slovana. Vyrobeno v ČR.

Menu
--