Domů Zboží Od artemis1981

LITSEA CUBEBA - 100% přírodní esenciální olej

99 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.10.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Pospěšte si! Tohle zboží se líbí i někomu dalšímu a má ho již v košíku.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.10.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 3 dnůTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 4485967
Zobrazení: 81x
Vloženo: 10.11.2013
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Litsea Cubeba

Je antidepresivní, podporuje koncentraci, čistí vzduch. Dobrá prevence před nákazou infekčními nemocemi, vhodná také do masážních přípravků na unavené nohy. Může zvyšovat fotosenzibilitu.

Příroda nám nabízí své jedinečné, nenahraditelné bohatství. Skrývá se v květech, plodech, listech, kůře i v kořenech bylin a stromů. Nejvzácnějšími poklady jsou esenciální oleje, které blahodárně, komplexně a hluboce ovlivňují lidskou duši, emoce i zdraví.
Skutečně 100% přírodní esenciální oleje značky Salus patří jednoznačně k nejkvalitnějším na trhu. Každý esenciální olej prochází nejpřísnějšími laboratorními testy a musí splnit náročná výstupní kritéria. Syntetické oleje vyrobené chemickou cestou v laboratořích nemohou nikdy nahradit jedinečné účinky čistě přírodních olejů.
Pouze 100% přírodní oleje mohou skutečně příznivě ovlivňovat lidskou mysl, náladu, emoce, nervový a imunitní systém a také stimulovat tělo k samoozdravění s konkrétními aromaterapeutickými výsledky.

Použití:
* masáže
* aromaterapie
* do koupele
* do vany
* do kosmetiky /balzámy, krémy, sprchové gely, koupelové soli, .../
* pro zdraví těla i mysli

Obsah balení: 10 ml - hnědá lékovka s kapacím systémem. Cena uvedena za kus.

Menu
--