Domů Zboží Od sofie jewelry

LETNÍ ŘETÍZEK: KORÁL, LAPIS LAZULI, PERLEŤ (G. F.)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce90 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sofie jewelry

Katalogové č.: 13286055
Zobrazení: 177x
Vloženo: 14.4.2022
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, při nákupu nad 1700,- je přeprava Zásilkovnou na výdejní místo zdarma. Hezké leto!

Řetízek s přívěsky jako stvořený na léto. Na jemném řetízku je zavěšený zamotaný kroužek a na něm korál, lapis lazuli a perleť.

Něžný, minimalistický a top trendy doplněk.

Kovové části náhrdelníku jsou plněny 14 kt zlatem "gold filled". Více informací o tomto materiálu vizte níže.

KORÁL

Pravý poklad Středozemního moře. Jde o autentický korál (Corallium Rubrum) sebraný a zpracovaný na Korzice, který je ponechán ve své původní přirozené podobě. Není tedy nijak barvený, ani jinak upravený. Sběr tohoto korálu splňuje všechny normy, jako je sběr do 50 metrů hloubky a jen v omezeném množství ročně.

LAPIS LAZULI

Jde o soubor několika minerálů, z nichž jedůležitější je lazurit, který mu propůjčuje charakteristickou modrou barvu. Za nejkvalitnější se považují lapisy s převahou lazuritu, jako je to i u tohoto přívěsku.

Něco o vlastnostech kamene: Lapis lazuli je povznášející duchovní kámen. Je výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

PERLEŤ

Jde o organicko-anorganický materiál, který vytvářejí někteří měkkýši uvnitř svých schránek, tvoří se z něj také perly. Používá se ve šperkařství nebo například v architektuře.

O Gold Filled

Zlatá vrstva u Gold Filled je 50 - 100 x tlustší, než u pozlaceného komponentu. Tedy G.F. komponenty vypadají a nosí se téměř stejně jako pravé zlato. Zlatý obal je velmi odolný proti opotřebení a při normálních podmínkách nošení vydrží po dlouhou dobu. Pouhým okem je od zlata k nerozeznání.

Délka řetízku je nastavitelná na 46,5 a 50 cm. Průměr zamotaného kroužku je 1 cm.

Náhrdelník doporučuji raději sundavat na koupání. Při pravidelném kontaktu s vodou by kovové části mohly získat patinu, mírně tmavší zlatý odstín.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Menu
--