Domů Zboží Od AteliérM

Kuan-jin - Olej na plátně 70x50

2 978 Kčza 1 ks
Zboží je v rezervaci
Toto zboží je dostupné pouze pro konkrétního uživatele.
K odeslání: 19.9.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce162 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AteliérM

Katalogové č.: 10338700
Zobrazení: 571x
Vloženo: 18.2.2019
Počet srdcí: 51x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorská olejomalba na plátně 70 x 50 cm, blind rám (není třeba rámovat, je malovaný i ze stran, stačí zavěsit). Vytvořeno kombinací technik, byly použity olejové barvy značky Umton. Obraz je ošetřen závěrečným ochranným lakem, signován na přední straně.

Energetický obraz znázorňující Kuan-jin - ženská podoba původně indického bódhisattvy soucitu. Obraz je doplněn krystalem růženínu ve tvaru srdce, umístěného do oblasti srdeční čakry. Sedící postava Kuan-jin je obklopena květy lotosu.

Kuan-jin (Kwan Yin) -fyzicky a duchovně krásná bohyně milo­srdenství, soucitu a ochrany. Nejznámější legendou o Kuan-jin je Vzácný svitek z Křehké hory ze 12.století. Vypráví příběh princezny Miaošan, která na sebe vzala podobu tisícírukého bódhisattvy a sdělila, že je vtělením Kuan-jin.

Pomáhá se soucitem, jasnovidectvím, s ženským půvabem a krásou, milosrdenstvím, laskavostí - stačí vyslovit její jméno a vždy přijde na pomoc. Nejlépe se s ní spojíte prostřednictvím květin... Jako pravý bódhisattva se zavázala nevstoupit na nebesa, dokud nebudou všechny bytosti osvícené a nevymaní se z kola karmy.

Blog o tom, jak andělky prišly na svět, najdete ZDE.

Menu
--