Domů Zboží Od Natalondra

Křišťál a turmalín

72 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce60 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Natalondra

Katalogové č.: 2070158
Zobrazení: 2x
Vloženo: 11.10.2011
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Křišťál

Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním.
Projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle.
Ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí, pomáhá při nevolnostech, závratích, bolestech hlavy a migréně, tlumí horečku. Příznivý účinek má i na vlasy, pokožku, nehty, sliznice a snižuje otoky.

Turmalín

Vlastnosti: energie, planety a elementy dle barevného odstínu.          Je v mnoha ohledech jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost, pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Propojuje, čistí a harmonizuje čakry, odstraňuje bloky z aury, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.   Léčebné využití: je účinný léčitel těla i duše, zvyšuje imunitu, léčí dětská onemocnění, příznivě působí na srdce  a páteř, usnadňuje porod, pomáhá při dyslexii.  
Černý turmalín (skoryl) – receptivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu země. Je to neprůhledná nejběžnější odrůda turmalínu. Ochranný kámen, jenž odvádí negativní energii všeho druhu, vtahuje do sebe nepříznivé působení jiných lidí, jejich nenávist a zlobu, takže nás se příliš nedotýká, odstraňuje stres, navozuje pozitivitu, podporuje tvůrčí myšlení, deaktivuje patogenní zóny, ničí škodlivé záření přístrojů a počítačů. Posiluje imunitu, chrání před virovými onemocněními, potlačuje bolesti, posiluje nervový systém, chrání svaly a šlachy.
Menu
--