Domů Zboží Od sarkas

Křídla zlatem protkaná

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - EMS250 Kč
Česká pošta - psaní doporučené prioritní170 Kč
Česká pošta - psaní cenné170 Kč
Zásilkovna150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od sarkas

Katalogové č.: 8357280
Zobrazení: 98x
Vloženo: 14.3.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nová limitovaná kolekce porcelánových šperků inspirovaná motýli.

"Typickým znakem motýlů jsou krásně barevná křídla, která jsou pokryta drobnými šupinkami. Lesklé zbarvení motýlích křídel je způsobeno lomem světla na těchto šupinkách a společně s pigmenty dávají vzniknout nádherným barvám, které jsou vlastní tisícům motýlích druhů.

I u těchto šperků vniká dekor vrstvením různých pigmentů, barev, zlata a platiny, i když opravdovou krásu motýlích křídel napodobit neumím ;)"

Jedná se o porcelán pálený na 1400°C. Dekorace je pálena několikrát na 780°C.

Velikost porcelánu 5,5 x 3 cm.

Šperk je zavěšen na jemném řetízku z nerezové oceli. Zapínání na karabinku. Celková délka řetízku je 46 cm + 5 cm prodlužovací řetízek.

 

Očko u přívěsku je také z nerezové oceli. Je dostatečně velké, lze přes něj provléct jakýkoliv jiný řetízek, například Váš vlastní zlatý z pravého zlata, nebo pozlacený. Často se mě ptáte : Proč nenavlékám přívěsky zlatě dekorované na řetízky zlaté barvy a nepoužívám zlatá očka? To proto, že dávám přednost kvalitě, léty vyzkoušené. Bižuterní řetízky zlaté barvy a zlaté bižuterní komponenty jsou k sehnání dost nekvalitní. Řetízky se trhají, karabinky se zadrhávají a rozpadají, a o pravé zlato či pozlacení se samozřejmě nejedná, kvůli zachování cenové dostupnosti porcelánové bižuterie ani jednat nemůže. Naopak řetízek z nerezové oceli je vhodný i pro alergiky, je barevně stálý, nečerná, nematní a je velmi kvalitní a pevný. Také nerezové zapínání je k dostání mnohem kvalitnější a vydrží větší zátěž než obyčejné bižuterní zapínání zlaté barvy. Z finančních důvodů nemohu kupovat na sklad řetízky z pravého zlata či pozlacené. Děkuji za pochopení.

Způsob balení porcelánových šperků :

Šperky zasílám v elegantní papírové dárkové krabičce z kvalitního a pevného kartonu. Krabička je převázaná stužkou, obalena bublinkovou fólií a vložena do bublinkové obálky.

Menu
--