Domů Zboží Od artemis1981

kokosové mléko - pro krásnou pokožku i vlasy

105 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 5.8.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 5.8.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 6451572
Zobrazení: 76x
Vloženo: 3.7.2015
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kokosové mléko dodáváme v originálním balení / plechová dóza - konzerva /. Kokosové mléko nabízíme pro účely kosmetické - ovšem v potravinářské kvalitě.
Námi nabízené kokosové mléko je vysoké kvality, krémové, silné konzistence, ze země sklizně Thajska - Product of Thailand.
Kokosové mléko, jak již název napovídá, je kapalina extrahovaná ze strouhaného kokosu.
Vzhledem k bohaté a krémové konzistence je velmi oblíbenou složkou kosmetických výrobků. Kokosové mléko je bahaté na minerály, které blahodárně působí na pleť i vlasy.
Pro kosmetické - přímé aplikace, např. jako kůra - kondicioner na vlasy - je potřeba, aby kokosové mléko bylo studenější - tedy skladovat např. v ledničce a aplikovat na vlasy studenější.
Kosmetické aplikace:
* přímá aplikace na pokožku těla i obličej
* jako součást výživné koupele - přidat do vodní lázně -
Luxusní koupel v lázni z kokosového mléka - do vodní lázně / vany / přidejte cca polovinu obsahu kokosového mléka. Koupel po dobu 15-20 minut.
* vlasový kondicionér - vtírat do vlasů - nechat působit - čím déle, tím lépe - přidat do šamponu, apod.
* výroba tělového balzámu - bambucké máslo + kokosové mléko / přímá aplikace /
Přednosti:
kokosové mléko čistí pokožku, zklidňuje podrážděnou pokožku, vyživuje pokožku do hloubky
Kokosové mléko obsahuje kyselinu laurovou, střednědobý řetězec nasycených mastných kyselin, běžně vyskytující se v mateřském mléce - což je užitečné, především jako přestavěný antibakteriální prvek.
Výživná domácí maska na vlasy z ovoce: banánové pyré / rozmačkaný banán /, lžíce medu a cca 3 jahody - přidat kokosové mléko - v množství takovém, dokud nevznikne konzistence vhodná pro vlasový balzám - ovocnou přírodní masku na vlasy. Masku aplikujte na suché vlasy, omýt po 20 minutách.
Důkladné vyčíštění pokožky - odlíčení pokožky - smícháme kokosový olej a kokosové mléko. Pleť čistíme vatovým tamponkem namočeným v kokosové směsi.
Lze přidat do tělových peelingů - kokosové mléko přidáme místo jednoho druhu oleje. Vznikne krémová konzistence - luxusní pohlazení pro pokožku těla. Důkladné ošetření.

Balení: 400 gramů

    Menu
    --