Domů Zboží Od almabe

Kámen vitální energie (jaspis červený)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14783132
Zobrazení: 30x
Vloženo: 11.8.2024
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk s velkým jaspisem červeným. Kámen je velký valoun, na přední straně vypouklý a na zadní straně rovnější,  má  červenou až cihlovou barvu, přecházející do krásné kresby v bílých, béžových a hnědých odstínech.

Celkově šperk měří 6 cm na výšku a 4,5 cm na šířku.

Zavěšen je na  černé kulaté kůži o průměru 3 mm, 45 cm dlouhé + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

Vyrobeno technikou pájení šperkařského cínu se stříbrem, leštěno, patinováno  a ošetřeno antioxidantem.

Dodáváno v dárkové krabičce.

JaspisPodle starých pramenů bývá často označován za "Matku všech kamenů". Neustále vyzařuje oživující očistnou a ochrannou energii. Učí člověka nezištnosti a skromnosti, daruje soucit, trpělivost a posiluje dobrou vůli. Podporuje vnitřní mír, aklimatizaci a bezpečí. Přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí. Je ideálním průvodcem na cestách, protože přináší vnímavost a otevřenost, optimismus, chuť na dobrodružství, nikoliv však slepou odvahu.

Jaspis červený je nositelem vitální energie. Jeho zemitá barva aktivuje vůli, odvahu a vytrvalost. Je označován za matku všech kamenů. Jeho hutná vibrace vede k nezištnosti, soucitu, skromnosti, k pochopení a trpělivosti, také podporuje touhu konat dobro. Zlepšuje organizační schopnosti a sebeorganizaci, uvolňuje a dává nám pocit úplnosti. Vnáší radost do života, snižuje stres a vyjasňuje vyhlídky do budoucnosti. Vyvažuje a energeticky slaďuje čakry a vyvažuje jinovou a jangovou energii. Pomáhá nám ukotvit se.

Menu
--