Domů Zboží Od almabe

Kámen králů (ametyst chevron)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14153321
Zobrazení: 36x
Vloženo: 1.8.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen  z velkého valounu ametystu chevron, velikosti 6 x 2 x 1,5 cm. Souputníky kamene jsou korálky  ametystu a perleti.

Celkově šperk měří na výšku 7,5 cm a 4 cm na šířku.  

Je leštěn, patinován  ošetřen antioxidantem.

Zavěšen je na černé kvalitní kulaté kůži o průměru 3 mm, v délce 45 cm +  prodlužovací řetízek, se zapínáním  na karabinku.

Dodáváno v dárkové krabičce.

Ametyst chevron je výrazný a pohledný drahý kámen v němž spolu ladí v dokonalé harmonii bílá a tmavě fialová barva. Chevron je odrůdou ametystu s výraznou bílou kresbou v tmavě fialovém kameni, jež činí tento druh ametystu tak atraktivním.

Ametyst je po staletí obecně považován za mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Již od dob starých Římanů se o něm udává, že má silnou podpůrnou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Dodne je ametyst považován v literatuře za kámen klidu, který zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Ametyst v lidové tradici je kámen pravé, ryzí lásky, který posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Staří Římané jej používali při hojném popíjení vína, protože věřili, že ametyst jim pomůže eleminovat opilost a kocovinu. Od té doby se udává, že ametyst pomáhá při problémech s alkoholismem a při jiných závislostech.

Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. V jeho fialové barvě se harmonicky snoubí oheň životní síly a klidem duchovna. Pro svou barvu a vlastnosti byl uctíván téměř všemi národy .Ametyst je mezi křemennými krystaly nejkrásnější, váže se k němu mnoho legend a příběhů zdůrazňujících jeho magické schopnosti. Nejen pro svou magickou sílu je považován za symbol duchovní čistoty. 

 člověka. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje tělesné vlohy. 

Menu
--