Domů Zboží Od Ateliér Na Tvrzi

KABELKA, MIMI A VOSKOVKY...jak se to rýmuje?

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Ateliér Na Tvrzi

Katalogové č.: 351806
Zobrazení: nově vloženo
Vloženo: 13.7.2009
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jako poděkování pro věrné zákaznice, které zde nakoupily 3x a více 5% sleva vložením kódu 5ZT-HA5-PGK
 

Kabelka se nosí, miminko se vozí, voskovka je zdobí - tak se to rýmuje! :)

...oboustranná dětská taštička je určena především k pomalování, zdobení a krášlení dle vlastní fantazie, ať už malých či velkých tvořivců. K tomu slouží tři barevné voskovky na textil, které k Vám veze kapsička-lodička na straně jedné...a když se kabelka převrátí na stranu druhou, jede Vám naproti kočárek s voňavým miminkem (plněno dutým vláknem a směsí bylinek-levandule,máta,meduňka). Mimi je převázáno stužkou (všitá do stran), která se dá rozvazovat a děti mohou trénovat vázání mašličky.

Strany kabelky můžete střídat podle nálady nebo je sladit s oblečením.

Po namalování stačí obrázek přežehlit přes látku na teplotu bavlny (cca 3 min.) a poté možno prát na 40°C. Dokud se voskovky nezažehlí můžete obrázek vyprat a namalovat jiný. Doporučuji nejprve zažehlit jednu stranu a potom pomalovat druhou (nezafixované voskovky se otiskují).

Voskovkami si také můžete pomalovat tričko, polštářek, či cokoliv jiného...vznikne tak vždy originální kousek a radost z vlastního výtvoru je k nezaplacení ! Další výhodou voskovek je , že Vám odpadá starost o kelímek s vodou, štětečky a hlavně závěrečný úklid! :)

Na přání dopíšu jméno dítěte, či věnování.

Rozměr : 24X18 cm

Materiál : 100% BA,kroucená bavlněná šňůra na uši, filc na kapsičky a držátka uší, kontura na textil- tepelně zafixovaná.

PŘEJI HODNĚ TVOŘIVÝCH A ZÁBAVNÝCH CHVILEK NEJEN S KABELKOU! :)

    Menu
    --