Domů Zboží Od Yorica

Kabelka černá v kovovém rámu, psaníčko do ruky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Yorica

Katalogové č.: 6996911
Zobrazení: 191x
Vloženo: 7.1.2016
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Prodej pouze v ČR, po dohodě možno odeslat na Slovensko, poštovné se odvíjí od hmotnosti a typu zásilky.

Představuji vám kabelku menších rozměrů,ve tvaru tzv. pasníčko. Pochází z poloviny minulého století, je vyrobena z jemné hovězinky, tzv. boxové kůže a opatřená kovovým rámem s patentem na zapínání. Zřejmě byla nošena jen výjimečně, uvnitř je čistá, rám je lehce patinovýn, na kůži jsou stopy po používání, ale kůže není porušená, a to ani na rozích, viz. foto.

Svršek kabelky - kůže, kov, uvnitř podšívka - polyester s bavlnou, hrubší a pevnější materiál, než se používá dnes.

Kabelka se tedy čistí hadrem namočeným do pleťového mléka, nepoužívejte nic, co kůži vysušuje, zabarví, odře, ani nic, od čeho si zabarvíte vy ruce od kůže - jako černý vix na boty. Rám lze cídit jemnějšími prostředky, ale v tom případě obložte kabelku papírem, aby kůže nepocítila čištění rámu.

Uvnitř jsou dvě malé kapsy na vstupenky či doklady. Kůže stále voní kůží. Rám je mírně ohmatán na exponovaných místech, viz. foto - v tom lesku to nejsou nijak patrné problémy.

Kabelka se hodí ke společenským událostem a návštěvám kulturních akcí, je praktická a elegantní. Možno použít i jako elegantní a  luxusní kožený organizér či etue do větší tašky.

Výborný vintage stav, hodí se i jako dárek, byť je patrné, že kabelka zrovna nevypadla z výrobní linky. Je to pěkný kousek, pravá kůže stále voní kůží a rohy jsou zapracovány s citem a elegancí, dělají dojem luxusu bez opulence.

Rozměry: Dolní okraj 29 cm, horní 24 cm, výška 12 cm.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1960 - 1969
Menu
--