Domů Zboží Od Střelkyně

K jaru prosím tudy !!

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Střelkyně

Katalogové č.: 6084322
Zobrazení: 24x
Vloženo: 28.2.2015
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, ve dnech 11.-24.6. budu mimo a nebudu moci vyrábět ani odesílat vaše objednávky. Pokud tedy něco chcete, chtějte to hned :). Děkuji za pochopení a přeji krásné dny.

Ale že se nalítali a nahledali, než to jaro našli ! Zatím teda jen tak zdálky opatrně vystrkuje bílé prstíky sněženek a žluté kvítky erantisu a sluníčko aby si člověk k tomu namaloval sám, ale bude. Bude !

Anděl má cca 12,5 x 15 cm + oblouk, ptáček 6 x 4 + nožičky. Uvedená cena je vždy za anděla i ptáčka dohromady, ale pokud byste potřebovali jinou barevnou kombinaci, klidně si napište. Podívám se po zahradě, lítá jich tam plno ! Další ptáčky můžete vybírat třeba tady.

Ptáček i anděl jsou vždy ze stejného barevného skla, křídla jsou ze skla čirého se vzorem. Dozdobeno srdíčkem z postříbřeného drátku a korálky. Někteří andělé jsou z každé strany trošku odlišně zbarvení, možno používat oboustranně. Tento je z růžovobílý s jemnými odstíny.

Dárková krabička na poslední fotce není součástí výrobku, ale na požádání Vám ji přidám-cena je 20,- Kč, nutno uvést před nákupem.

Menu
--