Domů Zboží Od almabe

Je tady myš...(jaspis leopardí)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 7506666
Zobrazení: 117x
Vloženo: 10.6.2016
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaná myška má tělíčko z jaspisu leopardího.

Celkově šperk měří  7,5 cm na výšku a 2 cm na šířku.

Šperk je leštěn, patinován a  ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na kvalitní černé kulaté kůži v délce 43 cm +  prodlužovací řetízek, zapínání je na karabinku.

Leopardí jaspis je obvykle  zbarven v odstínech zelené nebo oranžové, s tmavým leopardím vzorem. 

Leopardí jaspis byl pokládaný za kámen lesnch bohů. Dokáže přilákat ty správné energie do života. Ochraňuje před náhlými příhodami a pomáhá svému nositeli je správně chápat a vnímat. Posiluje podvědomí.  Snaží se na člověka působit tak, aby vedl moudrý a skromný život. Podporuje v člověku myšlenku, že přednost v životě má domov. Specificky působí zejména na orgány s vnitřním vylučováním.  Magneticky nabíjí vaši auru a odráží vaše skutečné potřeby. Pokud ho nosíte dlouho, posílí a doladí celkový stav regulačních mechanismů vašeho těla. Tento minerál také pomáhá lidem, kteří cítí ve svém životě tóny disharmonie.

Jakmile se naladíte na tento kámen, dokážete lépe přijímat harmonické vibrace, které korespondují s vašimi potřebami nebo touhami. Budete také přitažliví pro lidi, kteří mohou být přízniví pro váš osobní růst.

    Menu
    --