Domů Zboží Od Antonietta

Hrací šperkovnice - skříňka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Antonietta

Katalogové č.: 9007927
Zobrazení: 726x
Vloženo: 8.11.2017
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 2+1 zdarma v kategorii vintage oblečení, lze kombinovat s kabelkami, pásky, obuví a šátky či šály, platnost do 15.8.2024. Třetí produkt z koše vyjmu, ale zašlu v balíčku v rámci akce, krásné dny přeji ! Ve většině případu při přijetí objednávky upravuji poštovné aby se dalo poslat zboží na výdejní místo...

 

Šperkovnice z luxusního dřeva s  ruční řezbou v korku s jeřáby. Řezba je umístěna v rámečku za sklem. Vhodná na šperky které vyžadují odkládání samostatně. Poslední šuplík je upravený tak aby nezasahoval na hrací strojek. Melodie je velmi půvabná. Krásná záležitost v pěkném stavu. Rozměr - výška 24 cm, šíře 25 cm, hloubka cca 12 cm. Asie, kolem roku 1978.

V Japonsku je jeřáb mandžuský nazýván tančó, je národním symbolem i symbolem dlouhověkosti a je chráněn zvláštním zákonem jako národní kulturní bohatství.

Šperkovnice  je  ručně  vyrobena, ale i  ručně lakována, proto  každá barva, design a uspořádání motivů je jedinečné a unikátní a  může se od sebe  vzájemně mírně lišit a touto originalností zvyšuje hodnotu každého jednoho kusu nejen dnes ale i v budoucnosti.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1970 - 1979
Menu
--