Domů Zboží Od Dee Dee

Frida Kahlo XIV - náušnice

266 Kčza 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dee Dee

Katalogové č.: 2908970
Zobrazení: 6x
Vloženo: 29.7.2012
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální autorské plstěné náušnice vyrobené z velmi jemného merina, inspirované životním příběhem a tvorbou mexické malířky Fridy Kahlo.

Výrazný (ale přesto decentní) doplněk určený pro silnou osobnost - zdravě sebevědomou dámu, která ví, co chce (a taky to dostane ;-). Spolehlivě rozjasní Váš den a možná aspoň na chvíli i těm, kdo Vás v nich uvidí. Navíc - plstěnky jsou i při svém objemu lehounké, netahají za ouška a tudíž se velmi příjemně nosí - kdo nezkusil, neuvěří. ;-)

Na sucho pevně a precizně uplstěné větší kuličky o průměru cca 2,4 cm v sytě růžové (fuchsiové) barvě (s černou plstí ve středu kytiček) jsou bohatě a oboustranně zdobeny autorskou výšivkou bavlnkami (žloutkově žlutou, tyrkysovou a tmavší růžovou - tón v tónu). Doplněno černými dřevěnými korálky o průměru 6 mm. Komponenty a afroháčky jsou z obecného kovu ve stříbrné barvě, šperky dodávám včetně silikonových zarážek, v dárkovém balení v pytlíčku z organzy (viz doplňkové foto).

V tomto provedení a kombinaci jediné svého druhu. Každý pár z kolekce Frida je jedinečný originál - základ vzoru zůstává zachován, leč šperky se od sebe v detailech vždy liší.

Stoprocentní ruční práce od návrhu až po realizaci. Pracnosti a vynaloženému tvůrčímu úsilí proto odpovídá i cena - děkuji za pochopení.

K náušnicím je na přání možné vytvořit i náhrdelník či náramek z téhož materiálu a ve stejném designu.

UPOZORNĚNÍ - barvy se mohou lehce lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru. 

Další šperky z mé dílny naleznete zde.

Menu
--