Domů Zboží Od Pohoda pro tělo duši

Energetická svíčka

388 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 18.8.2024 00:00 z důvodu "dovolená".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 18.8.2024 00:00 z důvodu "dovolená". K odeslání: 19.8.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Pohoda pro tělo duši

Katalogové č.: 14744215
Zobrazení: 2x
Vloženo: 9.7.2024
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mandala celistvosti a vztahů.

Bachova esence 7 pro podporu vystoupení ze zacyklení.

Cítíš - li bolest po rozchodu, či potřebu vstoupit do partnerství, ale něco Ti v tom brání, nebo jsi ve vztahu, ale vnímáš, že v něm nemůžeš být plně?

Opakují se Ti ve vztazích stále stejné vzorce?

Jedním z důvodů může být, že je Tvé srdce ještě v nějaké úrovni vázáno na minulost…

Nyní můžeš zahojit svá zranění a znovu s vděčností plně otevřít své srdce do radosti, života a lásky…

a dokonce ještě více, než kdykoliv před tím…

Skrze plamen přijetí, odpoutání a odpuštění dojdeš k  vnitřnímu klidu a zažehneš ve svém srdci důvěru v sebe a v nové, šťastné a láskyplné partnerství…Podporu dodává Andělka čisté lásky.

Plamen silně zvýší vaše psychické schopnosti a vyrobná fyzickou a emocionální rovinu vašeho těla a duše. Dovolte očištění vašeho těla a mysli .Vždy bude pomáhat s vaším záměrem a bude vaší jedinečnou oporou

Ve svíčce je zakomponován krystal  - síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení, jako silný zesilovač energie slunce, jenž negativní energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Zvyšuje naše duchovní síly, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Působí na korunní čakru a ostatní čakry čistí.

Proces léčení ( vyslovit nahlas ): Ve mě i kolem mě tryská proud dokonalé harmonie a lásky. Nechávám se vést touto energií, úplné nepodmíněné lásky, tvořivé síly ke štěstí. Děkuji.

Palmový krystalický vosk, 370, g, 16/6 cm, vonná esence Heřmánek, podložka břidlice, akryl, mandala akryl a tekuté perly, zakomponovaný krystal ve spodu svíčky. Dekorace korálky na drátku.

Menu
--