Domů Zboží Od Blanka Bernadetta

Edice KOLO ROKU - přírodní svíčka TŘÍKRÁLOVÁ

255 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce65 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od Blanka Bernadetta

Katalogové č.: 13784091
Zobrazení: 141x
Vloženo: 6.1.2023
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: BALÍKOVNA v říjnu za 39,- Kč ! Pomalu zahajuji letošní vánoční tvorbu, pokud tedy máte nějaké speciální přání nebo dotaz, obraťte se na mě ve zprávě.. Děkuji ❤️

Tento rok zakládám novou magickou edici svíček, vždy v limitovaném počtu kusů..

První je TŘÍKRÁLOVÁ, tvořená přímo na tento svátek.. Na povrchu svíčky si hoví pryskyřice kadidla i myrhy a také symbolicky zlato, což jsou tři vzácné dary od mudrců narozenému Ježíškovi..

* Sójový vosk, bavlněný knot 

* Esenciální oleje kadidlovník, pomeranč a muškátový oříšek 

Svátek Tří Králů odjakživa doprovázely různé lidové zvyky. Ve střední Evropě je zažité žehnání domů, při němž se na dveře svěcenou křídou píšou písmena K+M+B+. Nejsou to ale patrně počáteční písmena jmen "Třech králů": Kašpar, Melichar a Baltazar, jak se lidově traduje, nýbrž zkratka latinského "Christus mansionem benedicat": "Kristus žehnej tomuto domu".

Nechala jsem se inspirovat KOLEM ROKU, ale v mé edici najdete svíček více, než je pohanských svátků, neboť jsou mi inspirací i některé křesťanské svátky a svátosti.. Pro každý měsíc tak bude typická magická svíčka, spojená s některým ze svátků či zvyků.. A která si s sebou ponese i něco ze starých tradic..

Co je KOLO ROKU?

Kolo roku je pravidelně se opakující cyklus osmi svátků v roce nastavený podle svitu slunečních paprsků na Zemi (někdy tedy i Sluneční cyklus). Používán byl již nejstaršími národy, které podle něj zakládaly své kalendáře, a proto se o něm mluví také jako o Pohanském Kolu roku

Svíčky tvořím pouze z přírodních zdrojů, od vosku, přes vůně esenciálních olejů a také zdobení je z přírodnin.. Prirodni vosky a knoty jsou šetrné k našemu zdraví, protože nečoudí a nevypouští škodliviny a navíc nám ještě k tomu vydrží i déle hořet.. Vůně jsou zase skvělou aromaterapií..

Cena je uvedena za 1 kus

Obsah sklenice je 200 ml, ale není naplněna po okraj. Má bambusové víčko s těsněním..

Menu
--