Domů Zboží Od germia

Drakulín Koukalín

899 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený150 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal

Další zboží od germia

Katalogové č.: 3337790
Zobrazení: 42x
Vloženo: 10.12.2012
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všechny šperky jsou baleny do dárkových krabiček!

K výrobě tohoto šperku mne inspirovala paní, která za mnou přišla se žádostí o šperk, který by byl jak krásný, tak zároveň užitečný. A protože byla velmi slabozraká, navrhla, jestli bych její lupu, kterou musí věčně tahat někde po kapsách, nezasadila do šperku. Na základě toho jsem začala vyrábět novou kolekci šperků, které v sobě nesou lupu. a jedním z kolekce je XXL šperk s motivem dráčka.

XXL autorský šperk je vyroben technikou Tiffany, tedy pájením cínu. Znázorňuje činského draka, která chrání velké zvětšovací sklo. Tato lupa má kruhový tvar a v průměru měří 5,5cm. Zvětšuje 3x.

Šperk je zavěšen na pevném anracitově stříbrném řetízku o délce cca 80 cmse zapínáním. Dráček je vyroben bez použití jakýchkoliv komponentů, vše je ručně vyráběno. Dráček lupu přidržuje svými drápy, jeho šupiny se vinou od hlavy až k ocasu a jsou vyrobeny technikou malování do cínu. Na hlavě najdeme dva rohy a tři drobné výčnělky. Drak je jako správný čínský drak fousatý. Šperk je vymyšlen tak, že lze při čtení držet draka za zkroucený ocas (viz třetí obrázek). Celý šperk měří cca 10x7 cm.

PROSÍM, RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

Menu
--