Domů Zboží Od germia

Draculus B.

899 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený150 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal

Další zboží od germia

Katalogové č.: 7377140
Zobrazení: 94x
Vloženo: 27.4.2016
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všechny šperky jsou baleny do dárkových krabiček!

K výrobě tohoto šperku mne inspirovala paní, která za mnou přišla se žádostí o šperk, který by byl jak krásný, tak zároveň užitečný. A protože byla velmi slabozraká, navrhla, jestli bych její lupu, kterou musí věčně tahat někde po kapsách, nezasadila do šperku. Na základě toho jsem začala vyrábět novou kolekci šperků, které v sobě nesou lupu. a jedním z kolekce je XXL šperk s motivem dráčka.

XXL autorský šperk je vyroben technikou Tiffany, tedy pájením cínu. Znázorňuje činského draka, která chrání velké zvětšovací sklo. Tato lupa má kruhový tvar a v průměru měří 5,5cm. Zvětšuje 3x.

Šperk je zavěšen na pevném antracitovém řetízku o délce cca 80 cm. Dráček je vyroben bez použití jakýchkoliv komponentů, vše je ručně vyráběno. Dráček lupu přidržuje svými drápy, jeho šupiny se vinou od hlavy až k ocasu a jsou vyrobeny technikou malování do cínu. Na hlavě najdeme dva rohy a tři drobné výčnělky. Drak je jako správný čínský drak fousatý. Šperk je vymyšlen tak, že lze při čtení držet draka za zkroucený ocas (viz druhý obrázek - ilustrační). Celý šperk měří cca 10x7 cm.

PROSÍM, RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

Menu
--