Domů Zboží Od alma-ata

domečková

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od alma-ata

Katalogové č.: 948408
Zobrazení: 41x
Vloženo: 6.7.2010
Počet srdcí: 141x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Taška jednoduchého střihu o rozměrech 43 x43 cm. Má tři vnější kapsy (skryté pod domečky) zdobené aplikacemi, trojitým prošitím melírovanými nitěmi a ručním vyšíváním. Uši v délce  60 cm pro zavěšení přes rameno.

 Na obrázcích vidíte tašku ušitou na zakázku, pokud  Vás zaujme, mohu stejnou nebo podobnou ušít do 14ti dnů. Vzor pro Vás může být i inspirací např. pro ušití polštářku s tímto motivem. Neváhejte a kontaktujte mne, určitě se domluvíme.

Malá škola údržby patchworkových výrobků:  I přesto, že moderní zpracování patchworku dnes již nevyžaduje použití 100% bavlny, vzhledem ke způsobu výroby, je třeba při péči o výrobky dodržovat určitá pravidla. Každý výrobek je složen z velkého množství strojově sešitých dílků různé velikosti a tvarů. Proto při čištění dbejte na to, aby se výrobek příliš nenatahoval a nenamáhal. Všechny kousky lze prát v pračce, ale  ruční praní je pro ně šetrnější. Voda by měla mít teplotu cca 40 °C. Prací prostředek určený pro praní jemného prádla pomůže zachovat původní odstíny barev. Každý kousek perte samostatně a důkladně vymáchejte, můžete použít i aviváž.  Vyždímat můžete v pračce, ovšem opět je doporučeno ždímání pro jemné prádlo. Patchworkové výrobky sušíme rozprostřené např. na prádelních šňůrách, je lépe je nežehlit ( což je pro většinu hospodyněk neocenitelná úspora času), získají tzv. patinu.  

    Menu
    --