Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Doma...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 4993158
Zobrazení: 27x
Vloženo: 30.3.2014
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...vítací ochránce (nejen českého) domova...
Nevidím jediný důvod, proč českou domácnost zdobit cizojazyčnými slovy, když čeština je přece tak nádherná...

3D bytový harmonizér typu otevřený "orgonit", vyrobený podle vlastního originálního postupu.
Vhodný k harmonizaci prostoru,  též jako symbol ochrany a klidu do příslušného sektoru dle feng-shui.

Vyroben z nepoužitých zbytků korku, které nyní dostávají nový život jako součást  užitečného harmonizačního předmětu... (viz kolekce RE-natus)
Bílá lazura (akryl) a jemná lososově oranžovorůžová patina tvoří skromný rámec třem krásným kouskům přírodního surového štípaného bílého šumavského křemene, valounku horského křišťálu, a karneolu. Křemeny jsou propojeny pavučinkou kovových vláken (nerez) a hliníkovou "krajkou", doplněnou českými skleněnými korálky, drátkem přišitými k podkladu.
Stejně jako v přírodě a ve vesmíru, je i v našich životech vše jemně spojeno pavučinkou hebounkých vláken (souvislostí), které - pohneme-li jednou nitkou, propojením přenesou tu zprávu do Celku... 

TENTO VÝROBEK z kolekce  ZROZENI ŠUMAVOU   nese značku 

Velikost: průměr korkového disku: 10 cm, šňůrka na zavěšení cca 12 cm pro možnost libovolně dlouhého očka (pěkně vypadá i jen opřen).
Kameny jsou pevně vlepeny k podkladu, jištěny drátěnými stehy.

Feng-shui:
propojení odstínů bílé a růžovooranžové pomáhá harmonizovat m.j. oblast pánve -  vztahy, interpersonální komunikaci a čistou úctu k celistvosti kolem nás, a též oblast srdce. 
Křemen a horský křišťál aktivně pomáhají očistit prostředí od negativních energií, emočních stop a dalších nežádoucích vlivů okolí (GPZ, elektrosmog apod.).
Šumavský křemen (zejména bílá forma) disponuje dle měření stejnou silou jako křišťál,  zejména pochází-li z (ještě) čistých částí krajiny. Je považován za kámen s nejlepší schopností očišťovat, harmonizovat a zesilovat pozitivní potenciál energií svých i ve svém okolí. Pro vysoký obsah křemíku býval používán ve sklárnách, dnes spíše v elektronických datových médiích...

Objekt typu otevřený "orgonit" obsahuje VIDITELNĚ všechny potřebné harmonizační materiály (dle protokolu) pro účinné vyladění a čištění  prostoru od nepříznivých energetických vlivů.
Formát  je určen pro harmonizaci prostoru o velikosti běžně velké předsíně , t.j. asi 2x2m, podle specifické zátěže konkrétního místa i více (při velké zátěži - GPZ, spodní voda, elektrosmog - se harmonizovaná plocha o něco zmenšuje...).
Velmi se osvědčil také při nenápadné očistné pracovního stolu, harmonizaci léčebného lůžka, části pokoje dlouhodobě nemocných osob, dětských či seniorských pokojů, meditačních koutků a klidových zón domovů.

Další LADÍCÍ pomocníky - otevřené orgonity najdete ZDE

Harmonizér typu "orgonit" otevřený  (otevřený pohledu),  vznikl jako reakce na výskyt tzv. prázdných orgonitů, které někteří nepoctiví výrobci drze deklarují jako standardní, ale které neobsahují potřebné složky či krystaly (neb do pryskyřičného objektu není vidět), a orgonity BEZ pozitivního vlivu.... (absenci energetického potenciálu vnímavý člověk vycítí, registrovla jsem už i negativně polarizované kusy !!!). Navíc pryskyřici nelze považovat za zcela přírodní materiál (stejně jako ostatní plasty, rovněž vyrobené z ropy)...
Proto jsem zvolila vlastní originální postup, vylučující nepoctivost a  umožňující jasně vidět, CO který orgonit obsahuje, a jenž ve výsledku stejně silně (spíše  silněji díky otevření materiálů) pracuje s energií prostoru.

AUTORSKÝ VÝROBEK,  RESPEKTUJTE, PROSÍM, AUTORSKÁ PRÁVA.

Všechny materiály byly náležitě energeticky očištěny a harmonizovány.

Menu
--