Domů Zboží Od Panská dílna

Dobová košile pánská lněná No.11

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Panská dílna

Katalogové č.: 6086911
Zobrazení: 202x
Vloženo: 1.3.2015
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dobová krásná lněná košile, v přírodní barvě lnu s typickou lněnou strukturou. Propínací na kostěné a jeden kovový květinkový knoflík. V užívaném, ale skvělém stavu, tyto věci a materiály vydrží věky a budou sloužit dalších minimálně 100 let. Košile je vhodná na dobové a stylové akce, jarmarky, poutě, historické trhy a slavnosti, též pro šermíře apod.

Velikost: U košil uvádím vždy velikost uvedenou výrobcem a následně míry. Prosím berte na vědomí tyto obecné tipy a rady ze zkušenosti - tento typ košil se dle mír většinou zdá větší, než ve skutečnosti je, jedná se o volné košile, haleny, nikoliv na tělo upnuté. Dále délka rukávů se může zdát někdy krátká, je to dáno povětšinou i tím, že košile jsou střižené tak, že ramenní švy padají až z ramen, proto se budu snažit udávat i celkovou míru od krku respektive od límce. Kromě toho se rukávy u těchto košil povětšinou nosí stejně ohrnuté.

Velikost: uvedena L, při porovnání s ostatním vloženými kusy bych to viděla na M/L.... obvod hrudníku 115 cm, obvod spodní lem 120 cm, délka 73 cm, rukáv 55 cm, od límce 73 cm.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1970 - 1979
Menu
--