Domů Zboží Od Antonietta

Děrovač - slonovina *

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Antonietta

Katalogové č.: 7822476
Zobrazení: 169x
Vloženo: 3.10.2016
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Sleva 10% na všechny objednávky od 300 Kč, použijte tento kupon - NRW-Y8F-AN1 . Ve většině případu při přijetí objednávky upravuji poštovné aby se dalo poslat zboží na výdejní místo...

sleva z 344  kč

Slonovinový děrovač pro vyšívání  dírkové  výšivky. Do plátna, nebo mušelínu se tím udělá přesná kulatá dirka jemným tlakem jako byste chtěla dírkovač protáhnout látkou jako jehlu, která se následně obšije tenkou nitkou.Bývalo to ze slonoviny, protože to je velmi hladký a tvrdý materiál, který se neštípe a netřískuje a je těžké ho odřít. Když se dělaly mušelínové spodní košilky a kombiné, tak se velmi zdobily a dírky do mušelínu jinak  neuděláte, protože je to velmi jemný materiál. Kdyby byly  dírkovače ze dřeva, tak by i sebemenší tříska mušelín či košilkové plátno poškodila .Staré krejčovské rádlo s dřevěnou rukojetí. V pěkném stavu. Pěknou ručku lze využít i na něco jiného.

popis od uživatelky mops1000 - moc děkuji !!!

Děkuji, pokud nahlédnete tady https://www.fler.cz/shop/antonietta?ug=41428 a tady - https://www.fler.cz/shop/antonietta?ug=41431 .

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1930 - 1939
Menu
--