Domů Zboží Od Dekorace u Silvie

Dárková sada vánočních ozdob - 26 ks

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dekorace u Silvie

Katalogové č.: 10876365
Zobrazení: 270x
Vloženo: 16.9.2019
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sada vánočních ozdob obsahuje: 

8 pletených vánočních baňek o průměru cca 8 cm, pletených z akrylové příze. Jsou určené k pověšení na stromek. Po vánocích lze snadno sundat kovový úchyt a házet a chytat celý rok. Oblíbené pro děti, a všechny druhy menších zvířátek. Pozor před velkými psy, uvnitř je polystyrenová koule, hrozí zničení rozkousáním!

9 větších háčkovaných srdíček  z akrylové příze, z toho 5 červených a 4 bílé, veliké přibližně 8x9 cm. Jsou přichycena na šňůrce na mobil, pro snadné věšení a vyplněna vatelínem. 

9 menších háčkovaných srdíček z akrylové příze, z toho 5 červených a 4 bílé, veliké přibližně 5x7 cm. Jsou také zavěšena na šňůrce na mobil a vyplněna vatelínem. 

Po vánocích lze srdíčka použít jako dárek pro děti, pro kamarádky nebo kamarády i mladé maminky a tatínky, nebo jako dárek z lásky. Může posloužit i jako bytová dekorace na Valentýna. Srdíčka lze zavěsit na mobil,  na batoh, na kabelku, nosit ho pořád u sebe, na zrcátko v autě, ozdobit s nimi předsíň, závěsy nebo záclony. 

Celou sadu odesílám zabalenou ve stříbrné dárkové krabičce s průhledným víkem. Velikost krabice 38x28 cm. 

Nezapomeňte navštívit můj druhý obchůdek na https://www.fler.cz/shop/u-silvie a prohlédnout si šperky, které v něm nabízím. Při nákupu z obou mých obchůdků platíte samozřejmě pouze jedno poštovné. 

Menu
--