Domů Zboží Od Probuď se

Citrín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 3179831
Zobrazení: 37x
Vloženo: 28.10.2012
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Citrín: Jemná zlatistvá zář citrínu vnáší do našeho uspěchaného, neuspořádaného každodenního života plného nečekaných zvratů a problémů vnitřní klid, pocit plného zdraví, svěžesti, bezpečí a hřejivého tepla. Překlenuje průrvu mezi nižším a vyšším vědomím, takže na jedné straně v nás podporuje smysl pro spoluúčast na veřejném dění, zatímco na straně druhé posiluje naši důslednost a touhu poznávat právě vnitřní Já. Průzračné zlatistvé tóny citrínu mají značnou schopnost oživovat v duši oheň kreativity a projasňovat naši mysl.

V centru srdce tiší neklidné srdce, jeho bolesti a daruje nám jistotu v našem každodenním konání. Podporuje v nás odvahu pouštět se s vervou do nových věcí, při nichž je zapotřebí pružného rozhodování a dynamického jednání. Pomáhá nám citově strávit nezdary a chápat je spíše jako chyby, které nás mohou poučit. Toto životní poznání nás přirozeným způsobem ochrání i před pocity malomyslnosti.

Zapínání je ze silných neodymových magnetů.

obvod: 38cm
velikost kamenů: 4-5x6mm, 6mm
váha: 19g
astrologické znamení: Lev, Býk, Rak
použití: obdarovává nás vyrovnaností a klidem a chrání před stresem, čímž pozitivně ovlivňuje náš imunitní systém, látkovou výměnu a funkci žláz. Přináleží k centru solar plexu a proto pomáhá při léčení cukrovky a při žaludečních problémech především psychosomatického původu, způsobených každodenním stresem.


free counters

Menu
--