Domů Zboží Od Klárkovo

Chryzopras s chalcedonem

1 999 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Klárkovo

Katalogové č.: 14308922
Zobrazení: 100x
Vloženo: 27.10.2023
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Spojení dvou intenzivních kamenů. Chryzopras (svetlejsi) a chalcedon (tmavsi)
Dárek plný pozitivní energie.

Rucne vyrobeny nahrdelnik ze stribra s prirodnmi kameny.
Délka 41-46cm
Velikost motýla 2x1,6cm

? Chryzopras – Jde o vynikající meditační kámen. Umožňuje nahlédnout do nitra věcí, rozvíjí schopnost plynule se vyjadřovat a bystře uvažovat. Podněcuje talent a rozvíjí tvůrčí schopnosti. Zvyšuje sebedůvěru v obchodních i osobních věcech.
Snižuje pocit nadřazenosti a komplexy méněcennosti – zvyšuje sebevědomí a navozuje emoční rovnováhu. Podporuje nás, abychom byli citlivější k sobě samým a také ke svému okolí. Pomáhá při léčbě zlomeného srdce.

?Chalcedon není jen krásným minerálem, ale je také ceněn pro své energetické vlastnosti. Věří se, že chalcedon má uklidňující a harmonizující účinky na emocionální stav člověka. Je považován za kámen komunikace a vyjadřování sebe sama. Mnozí lidé ho nosí jako ochranný amulet nebo ho používají při meditacích a relaxačních cvičeních. Chalcedon je také spojován s povzbuzením intuice a vyvážením emocí. Věří se, že chalcedon přináší lidem štěstí a úspech. Údajně má schopnost dodávat krásnu, sílu, radost i energii. Dokáže také navodit klidné pocity a podporuje mezilidské vztahy. V některých kulturách se věří že dokáže vyhnat strach, deprese i smute a dokáže zlepšit paměť a schopnost naslouchat a porozumnět.

Menu
--