Domů Zboží Od Oxanka

Čakrový harmonizační náramek. Rudraksha & Óm.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 11920513
Zobrazení: 94x
Vloženo: 6.11.2020
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: D O V O L E N Á od 18.8. do 1.9. 2024 Přeji hezké letní dny.♥ Oxanka

OCHRANA, ENERGIE, SÍLA.

Náramek se symbolem Óm je originálním dárkem pro každého jdoucího po duchovní cestě, neboť právě na ní lze nalézt kvality jako je mír, radost z Bytí nebo vyrovnanost.

Elegantní, symbolický a nadčasový náramek nejen pro milovnice jógy. Složen ze 14 druhů polodrahokamů v barvach všech čaker.

Rudraksha

Rudrakša je semínko ze stále zeleného stromu rostoucího v Indii, Indonésii a Nepálu. V hinduismu se používá k modlitbám a meditaci.

Slovo Rudra znamená hinduistický bůh Šiva a Akša jsou oči. Legenda praví že jednoho dne, po dlouhé meditaci, bůh Šiva uronil slzu. Z této jediné posvátné slzy potom vyrostl strom. Proto Hinduisté věří, že nošením rudraksha korálků člověk získává ochranu boha Šivy.

Ručně a s láskou vytvořený šperk, náramek ze semínka Rudrakshi a právě díky tomu to není pouze obyčejný náramek, ale náramek s určitým významem, posláním, přáním ...Tyto korálky v sobě mají po tisíce let duchovní a léčivé účinky a vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Dokáží změnit karmu nositele a vedou ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem.

Rudraksha je přírodní semínko z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii až po jihovýchodní Asii.

Název rudraksha doslova znamená ,, Boží slzy,, a říká se jí také ,, slzy boha Shivy,,. Tento název vznikl podle legendy, kdy bůh Shiva jednoho dne usedl na zem a začal meditovat za 1000 šťastných a bohatých let pro lidstvo. Když dokončil meditaci začal nečekaně plakat slzy soucitu. Jakmile slzy dopadly na zem, na jejich místě začaly vyrůstat stromy, jejichž plody Rudrakshi mají božskou energii a moc přinášet do života zdraví, šťěstí a harmonii.

Hinduisté a buddhisté ctí Rudrakshu jako své posvátné semínko, které přináší mír, sílu a ochranu. Rudraksha je nošena v podobě náhrdelníků, náramků, přívěšků a je užívána k meditaci. 

RUDRAKSHA

vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.

Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem. Tím se jeho cesta stává snazší a rychlejší.

Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl.

Přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice.

Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek.

Studie také ukazují, že muži i ženy pociťují zvýšenou výkonnost a energii už pár hodin po nošení/kontaktu s pokožkou.

Nemá žádné negativní vedlejší účinky, její působení je dokumentováno po dobu více než 3000 let.

Symbol Óm - význam se vykládá i jako "matka všech manter".
Symbolizuje 4 stavy vědomí: bdění, spánek, snění a trans (mimotělní zkušenost). Má léčivé a zklidňující účinky, zejména po velké námaze, ale i po prodělané těžké nemoci.

Óm je posvátná slabika. Často se s ní můžeme setkat ve východních náboženstvích. Touto slabikou bývají zahajovány modlitby / mantry. Je to základní vibrace vesmíru, prvotní zvuk. Jakési absolutno.

Rozšířený je názor, že tento symbol nosí jogíni. Ano je tomu tak, ale to už je spíše takový hezký důsledek. Vibrace této slabiky jsou léčivé a svojí rezonancí mají podobné účinky jako třeba správně naladěný zvon, který nás zvoněním rozechvěje a vyladí naše vibrace. Přestože si to během dne úplně neuvědomujeme, jsme vlastně světlem, jenž kmitá a díky tomu je. Světlo má různé možnosti projevu. Pokud jsme správně naladěni, je nám dobře a stejně tak i našemu okolí.

Další šperky najdete zde- https://www.fler.cz/shop/oxanka   

Menu
--