Domů Zboží Od Kobayashi

Bouře vždy očistí.

485 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 8923983
Zobrazení: 18x
Vloženo: 14.10.2017
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s pietersitem z Namibie. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 4,6×3,1×1,2 cm. Velikost kamene 3×3,2×1,2 cm.

Vlastnosti: Pietersit je známý rovněž jako kámen bouří, neboť je spojen s bouřlivými živly. Pietersit byl objeven teprve nedávno. Uvádí se o něm, že v sobě nese klíč ke království nebeskému. Spojuje běžné každodenní vědomí s duchovním. Připomíná každému člověku, že je duchovní bytostí nacházející se právě nyní ve své pozemské pouti v lidské podobě. Pietersit má schopnost ukotvit vás nikoli k zemi, nýbrž k vašemu éterickému tělu. To usnadňuje duchovní putování, zejména směřujete-li k přečtení záznamů akaši, které dovolují vhled do nynější inkarnace. Pietersit je kamenem vizí a lze jej použít pro extatickou pouť nebo šamanské cesty. Má silný účinek na tělo během meditace, kdy zajišťuje rychlé ponoření do stavu hluboce změněného vědomí. Povzbuzuje činnost třetího oka a šišinky. Vytváří cestu pro intuici a zajišťuje hluboké duchovní vize a předpovědi. Spojuje svého majitele s jeho nejlaskavějším duchovním průvodcem. Pietersit údajně dokáže odbourávat pocit osamění a současně svého majitele zbavuje závislosti na vírách a omezeních vnucovaných jinými lidmi. Spojí vás s vašim vnitřním průvodcem a pomáhá rovněž rozpoznat pravdu a faleš ve slovech jiných lidí. Odstraňuje náhle vzniklé bloky a projasňuje veškeré zmatky. Užívá-li se k léčení minulých životů, odstraňuje pietersit nerovnováhu způsobenou tím, že nejdete za svou vlastní pravdou. Odhaluje přítomnost duševních i slovních příkazů a podmínek vnucených v minulých životech různými autoritami (například rodiči a lidmi, kteří pro váš tehdejší život určovali pravidla). Současně dokáže odbourávat všechny duchovní iluze. Sprostí vás slibů a přísah z předchozích životů, které jste si přenesli do života současného. Kámen podporuje vše, co si přejete na základě své vlastní vůle. V duševním životě pietersit napomáhá směřování za vlastní pravdou. Jedná se o kámen přinášející mimořádnou podporu a sílu. Pomůže vám vyslovit a prozkoumat vše, co by vám mohlo zablokovat cestu k dosažení pravdy. Napomáhá při řešení starých konfliktů a vyjadřování dosud potlačovaných pocitů.

Léčebné využití: Pietersit podněcuje činnost šišinky (epifýzy), udržuje rovnováhu systému žláz s vnitřní sekrecí a produkci hormonů regulujících metabolizmus, krevní tlak, růst, pohlavní život a tělesnou teplotu. Napomáhá činnosti plic, jater, střev a nohou. Podporuje vstřebávání živin obsažených v potravě. Na nejjemnější úrovni pročišťuje meridiány v těle a dodá jim energii. U lidí, kteří nemají čas na odpočinek, odstraňuje nerovnováhu způsobenou vyčerpáním.

Umístění: Umístěte nebo přikládejte podle potřeby.

    Menu
    --