Domů Zboží Od Probuď se

Botswanský achát - náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 2916291
Zobrazení: 28x
Vloženo: 31.7.2012
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Botswana achát: pruhované acháty stimulují korunní čakru, přinášejí nebeskou a zemskou energii do jemnohmotmých těl a harmonizuje je s fyzickým tělem. Pruhované acháty jsou mocným holistickým léčivým kamenem, odstraňující duality a spory, udržují duševní pohodu. Tento kámen je extrémně účinný pro víceúrovňové léčení a duševní práci, pruhy na jeho povrchu vás přenesou do jiné reality, odlišných proudů vědomí nebo dalších životů. Pruhovaný achát vylepšuje prostředí, rozmístěn kolem domu chrání před návštěvami jiných duší a odvrací nevítané duchy. Tradičně se pruhovaný achát používal k překonání fyzické, emoční a mentální otravy a je vhodným "lapačem" negativní energie.
Přiložením na třetí oko přetíná mentální pouta s duchovními vůdci, partnerem z minulého života nebo rodičem, který se manipulací snaží nad vámi udržet kontrolu i v dospělosti - kámen doplňuje energii, kterou v takových situacích pozbudete. Obzvláště účinný je proti působení duchovního vůdce či kohokoli, kdo se vás snaží přivolat modlitbou, vrátit zpět k nějakému společenství nebo dostat pod kontrolu - protože tento kámen navrací nutkavou energii zpět k jejímu zdroji a nechává každého svobodně žít podle jeho představ.

obvod/váha
již je jen
C: 19cm / 22,5g
velikost kamenů: 4x8mm
astrologické zanmení: Býk, Štír, Blíženci. Ryby, Střelec
použití: výborný pro skoncování s kouřením, pomáhá překonávat deprese a ulevuje vzniklému napětí, podněcuje činnost korunní čakry. Léčí kožní vyrážky a ekzémy.

Při objednávce uveďtee o kterou velikost máte zájem A nebo C


free counters

    Menu
    --