Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Bohové se vrátí...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 6326236
Zobrazení: 466x
Vloženo: 18.5.2015
Počet srdcí: 95x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jedinečný autorský unisex náramek, inspirovaný legendami o starověkých bozích...
...z kolekce Steampunk jinak...

Velmi zachovalé, avšak nefunkční pánské hodinky s masivním celokovovým náramkem, jsem proměnila v bájný technický prostředek dávných "bohů z nebe", kteří prý dlouho navštěvovali starodávné lidské kultury. Při svém odchodu zpět ke hvězdám však slíbili, že se vrátí.......

Na recy-hodinkovém plášti i pásku jsem záměrně ponechala jemné stopy po někdejším nošení, vše řádně očistila (fyzicky i energeticky), a vsadila "display" z pokovených korálků, českého skleněného rokailu olověné barvy, s lehce vystupující kuličkou horského křišťálu s pěkným vnitřním lomem světla a jemně nazlátlým odstínem.
Ciferník není kryt sklíčkem, aby byl umožněn kontakt s křišťálem i přístup k jednotlivým, jemně pohyblivým dílkům "13-tičetného ovládacího prvku"....:-)))
Rub pláště je začištěn černým filcem, takže na ruce nestudí ani neulpívá.

Velikost: prům.pláště hodinek: 4 cm, obvod náramku v zapnutém stavu: 21cm, zapínání na původní přezkový zámek s pojistkou proti rozepnutí (možnost zkrácení obvodu přímo v zámku posunutím stěžejky; v případě potřeby prodloužení pište, prosím, vnitřní poštou).

Osobní feng-shui:
Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, zejména živel Kov (roky narození s koncovou cifrou 0 a 1)...
"...nosíte-li křišťál na těle, spojí vás s matkou Zemí ;  díky tomu se obnovuje její srdce i naše vzájemné (vzá-jemné) propojení..."  (dle Little Grandmother - Malé Babičky)
Křišťál harmonizuje, očišťuje a posiluje celé tělo i jeho okolí, zesiluje pozitivní aspekty těla i duše, pomáhá uzdravovat vyvážením a zdravou syntézou protikladů...
Ocel, železo - vibračně souzní se železem v krvi (stimuluje krvetvorbu), velmi dobře pomáhá resonančnímu spojení se Zemí (železo přirozeně obsažené v zemské kůře jako ruda,). 
Jako nejtypičtější zástupce elementu Kov umí na energetické úrovni stimulovat evoluci nositele a vývoj směrem k duchovnosti...
Symbolika:
Technologie dávno zaniklých pozemských kultur jsou stále větší záhadou, a tak mnohdy archologie zařazuje předměty, kterým nerozumí, k ozdobám, šperkům a kultovním předmětům.
Podle příznivců archeoastronautiky je však známou věcí, že bájné civilizace na Zemi i ve vesmíru používaly (a nejspíše stále používají) křišťálové krystaly jako databanku informací. Technologie nejmodernější elektroniky současnosti směřují ke stejným systémům ukládání dat..., takže fakt, že ještě pradávné, v křišťálech uložené informace, neumíme spolehlivě přečíst dostupnými prostředky, je nejspíše jen otázkou času a technického vývoje.....nebo správného naladění...?
Jedna z hypotéz totiž říká, že křišťál umí resonovat s myšlenkami meditujícího pozorovatele (nositele) a umí je i zesílit - a prý nejen v pozitivním smyslu (což by měly mít na paměti zejména osoby s krajně nevyváženými a nezvládnutými emocemi !). Protože ale křišťál především silně harmonizuje (a protože tak velký krystal, který by dokázal přece jen zesílit negativitu, prostě na krku nikdo neunese))), jsme s křišťálem opravdu v bezpečí...
...A kdo ví... třeba se jednou naučíme rozumět všemu, co je navždy zapsáno v křišťálových lebkách a "špercích" s technickými krystaly - tolik zpochybňovanými předměty z archeologických nálezů, které se do učebnic dějepisu nedostaly.... :-)))))
Legendární  "bohové" Anunnaki, kontroverzní a diskutovaná civilizace, spojovaná s planetou X a manipulacemi  lidskou evolucí,  ale též s rozvojem lidského vědění a kultury,  se m.j. vyznačují právě nošením takovýchto "hodinek" na zápěstí;  pravděpodobně se jednalo o technologické zařízení s (lidem zatím neznámými) ovládacími prvky..., které starověcí umělci tak precizně zaznamenali v kamenných reliéfech..........


foto: zdroj: internet

.........Nicméně TENTO současný,  recyklovaný,  s láskou vytvořený a ZDE nabídnutý náramek, je opravdu JEN ORIGINÁLNÍM ŠPERKEM............:-D))))

...a je JEDINÝ.........

TOP nominace:
MUŽ S DUŠÍ DOBRODRUHA
RYTÍŘ NA BÍLÉM KONI
ŽIVOT JE PROUD ŘEKY MYŠLENEK..
KONEČKY LIDSKÝCH KŘÍDEL...
RUCE...

Menu
--