Domů Zboží Od artemis1981

bahno z Mrtvého moře - do kosmetiky i na tělo

49 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.1.2025 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 4 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.1.2025 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 4980738
Zobrazení: 258x
Vloženo: 26.3.2014
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Bahno z Mrtvého moře se hojně využívá především v lázních - k léčbě kožních onemocnění, jako dermatitida, lupénka a ekzém. Stále větší uplatnění však nachází i v našich koupelnách, a to ke kompletní péči o tělo.
Hojné využití má však i při výrobě kosmetiky: používá se do základů pleťových masek, k výrobě peelingů a do mýdel. Taktéž lze použít k výrobě "bombiček" do koupele nebo přidat do sprchového gelu.
Návod: pro přímé použití:
Bahno ohřejte na teplotu přibližně 40°C, naneste na pokožku a nechte působit cca 10 minut. Doba působení je indiviudální a je třeba ji vyzkoušet, poté opláchněte bez použití mýdla.
Vstřebává nadbytek tuku a mrtvé buňky z povrchu vaší kůže a hluboce pročišťuje póry.
Má blahodárné účinky na lidský organismus. Relaxační a bolest tlumící účinky bahna Mrtvého moře znali obyvatelé již stovky let před Kristem. Toto bahno je zcela specifické a ojedinělé na celém světě. Základem je podkladový materiál dna Mrtvého moře obsahující velké množství miniaturních krystalů, které tvoří ve vodném prostředí přesycený roztok, vylučující minerály zpět do své krystalické podoby. Minerální bahno má celou řadu aplikací, jeho výhodou je okamžité působení a dlouhodobý účinek. Jsou prokázány jeho pozitivní účinky při terapii nemocí pohybového aparátu (revmatismus), různých druhů ekzémů a lupenky (psoriáza). Bahno je vhodné i pro celkovou relaxaci, uvolnění unaveného a neustálými stresy zatíženého organismu člověka. Obrovské množství jódu a brómu - v bahně, vodě a vzduchu dá do pořádku jakkoliv pocuchané nervy.
Balení: baleno v plastovém obalu se zámkovým uzávěrem. Obsah 100 gramů.

Menu
--