Domů Zboží Od Jindřich a Rudolf

Aromalampa - vykuřovadlo Saarah

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jindřich a Rudolf

Katalogové č.: 4383580
Zobrazení: 66x
Vloženo: 16.10.2013
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: *Upozornění pro nakupující ze zahraničí (eu) - před zamýšleným nákupem mě prosím kontaktujte vnitřní poštou! * Na naše zboží poskytujeme bezplatný servis, takže pokud by se něco stalo (nedej Bože), stačí napsat a vždy se domluvíme, jak se to provede.

Aromalampa - vykuřovadlo Saarah má široké použití.

Můžete střídat kalíšek a sítko. V kalíšku můžete používat vonné oleje, kadidla nebo pryskyřice. Sítko je určeno pro pálení vonných dřev a bylin. Kalíšek a sítko můžete podle nálady a typu vonné látky prostřídávat.

Aromalampa Saarah je zkonstruována tak, že můžete libovolně nastavovat výšku mosazné misky anebo sítka nad plamenem svíčky.

Je zhotovena z železného pocínovaného patinovaného plechu, mosazi,  nerezového sítka, pomosazeného plechu a je ozdobena achátem. Podstavec je zhotoven z tvrdého cizokrajného dřeva (palisandr, týko)

Rozměry: podstavec: 13,5 x 14 cm, celková výška lapičky je cca 27 cm.

Naši předkové v případě, že se v jejich obydlí stala nějaká příhoda, která zavdala příčinu jakéhokoliv zápachu, ať už to bylo přičiněním lidským anebo zvířecím, to řešili následovným způsobem.  V kbelíku zapálili pár borových větví. Pryskyřice z jehličnanu má silné aroma, takže byla schopná přehlušit nežádoucí odér.

Vyzkoušet pryskyřici místo olejů mě napadlo více než před 15 lety. A věřte mi nebo ne, funguje to velice dobře, oleje vůbec nekupujeme. Pár kousíčků pryskyřice Vám v lampě vydrží hodně dlouho.

Použití pryskyřice v aromalampě je velmi jednoduché. Alobal zatlačíte do mističky, dáte na něj malý kousek pryskyřice a zapálíte svíci.

Menu
--