Domů Zboží Od MEB

Apatitová kyvadélka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MEB

Katalogové č.: 8488941
Zobrazení: 31x
Vloženo: 28.4.2017
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Elegantní delší náušničky z nerezového profilovaného drátu a apatitu. Nerez velmi dobře snášejí i alergici (máme odzkoušeno) Na rozdíl od stříbra nemění barvu -nečernají. Háčky chirurgická ocel.

Psychologicky apatit zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Vyvolává otevřenost, podněcuje k otevřenému jednání. Potlačuje lhostejnost a nepřátelství. Odstraňuje negativní postoje. Pomáhá hyperaktivním a autistickým dětem.
Povzbuzuje tvůrčí schopnosti a intelekt. Apatit pročišťuje zmatky a spor, pomáhá získávat informace, jichž lze využít k osobnímu i společnému prospěchu. Apatit rozšiřuje vědomí, otevírá cestu pravdě. Tiší lítost, apatii a zlost. Snižuje podrážděnost a překonává citové vyčerpání.

Léčebné využití: Apatit léčí kosti a podporuje tvorbu nových buněk. Napomáhá pohlcování vápníku a prospívá chrupavkám, kostem, zubům, pohybovému ústrojí. Zlepšuje stav při problémech s klouby a křivici. Tento kámen potlačuje pocit hladu a zvyšuje účinnost metabolizmu. Podněcuje ke zdravému stravování. Působí léčivě na žlázy, meridiány a vnitřní orgány. Slouží ke snížení vysokého tlaku. Uvádí do rovnováhy tělesné, emocionální, duševní a duchovní tělo stejně jako čakry. Omezuje hyperaktivitu a působí podnětně při malátnosti a příliš nízké aktivitě. Použije-li se apatit společně s dalšími krystaly, usnadňuje dosažení žádoucích výsledků.

Menu
--