Domů Zboží Od Dee Dee

Anglická zahrada II - náušnice

266 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dee Dee

Katalogové č.: 2878215
Zobrazení: 7x
Vloženo: 17.7.2012
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Posílám Vám srdečný pozdrav z Anglie! ;-)

Vytvořila jsem pro Vás další originální autorský šperk - veselé, výrazné, leč elegantní plstěné náušnice vyšívané květinově-geometrickým vzorem, vyrobené z velmi jemného merina, inspirované květenou a barvami anglických parků a zahrad.

Spolehlivě rozjasní Váš den a možná aspoň na chvíli i těm, kdo Vás v nich uvidí. Navíc - plstěnky jsou lehounké, netahají za ouška a tudíž se velmi příjemně nosí - kdo nezkusil, neuvěří. ;-)

Na sucho pevně a precizně uplstěné kuličky o průměru cca 2,2 cm v příjemně světle tyrkysovém (mentolovém) odstínu jsou bohatě a celoplošně zdobeny výšivkou barevnými bavlnkami v pastelových barvách - od světle lososové přes šeříkovou-lila až po krásnou tmavě fialovou (fuchsiovou). Doplněno fialovými dřevěnými korálky "tón v tónu" o průměru 5 mm. Afroháčky z obecného kovu v provedení staroměď, dodávám včetně silikonových zarážek, dárkově zabaleno v sáčku z organzy (viz foto).

Stoprocentní ruční práce od návrhu až po realizaci. Pracnosti a vynaloženému tvůrčímu úsilí proto odpovídá i cena - děkuji za pochopení.

UPOZORNĚNÍ - barva se může lehce lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

Prozatím jediný pár v tomto barevném provedení - materiál není momentálně k dispozici (a navíc se nerada opakuji).

Kolekce Anglická zahrada Vám v dohledné době přinese jemné vyšívané šperky v pastelových odstínech, všechny něžné, ženské a elegantní, jak se na pravé Angličanky sluší a patří. ;-)

Další aktuálně dostupné šperky z mé dílny naleznete zde.

Menu
--