Domů Zboží Od dobrunda

ANDĚLKA STRÁŽNÁ JUBILEJNÍ OSLAVUJÍCÍ

244 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 3.1.2025 00:00 z důvodu "DOČASNĚ UZAVŘENO".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 3.1.2025 00:00 z důvodu "DOČASNĚ UZAVŘENO". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od dobrunda

Katalogové č.: 3473851
Zobrazení: 105x
Vloženo: 27.1.2013
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Adělka Strážná JUBILEJNÍ - OSLAVUJÍCÍ je velkým přívěškem s pěknou karabinou.

Na fotos je postavička Andělky v úpravě staromosaz, k mání je však ve verzi starostříbro (kvalitnější materiál a hezčí vzhled).

Můžete ji připevnit na tašku, kabelku, batoh apod., v interiéru ji lze pověsit na zeď pomocí hřebíčku nebo kamkoli jinam do prostoru atd.

Výška postavičky Andělky cca 7 cm.

Tato Andělka je určena všem, kdož rádi slaví nebo chystají party, hodí se jako dárek k narozeninám či na jakoukoliv oslavu a ke kdejakému jubileu. Bude chránit i ty, kdož se rádi napijí něčeho ostřejšího :-) a nebo pracují v baru :-)

Andělka drží v ručkách poháry a dva korálky (broušené leštěné skleněné ohňovky v barvě stříbrošedé (čiré) a modré - jako symbol dne a noci).

Máte-li nějaké další specifické přání, tedy budete-li chtít Andělku pozměnit či ještě více specifikovat, sdělte mi směle Vaši představu, dám Vám obratem vědět, zda jsem schopna Vám vyhovět.

S dotazy mne kontaktujte přes Fler vnitřní poštu :-)

Menu
--