Domů Zboží Od Keramika-Kami

Anděl Tajemství - Naděje / Jaspis Mookait/

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Keramika-Kami

Katalogové č.: 10477336
Zobrazení: 82x
Vloženo: 8.4.2019
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Keramická soška o velikosti cca 23 cm doplněna Jaspisem mokait ,barva    bílá přírodní pálená hlína, křídla z lakovaného měděného drátu. Anděl má jemný svítící efekt .V ceně je  keramický kalíšek k možnosti svícení čajovou svíčkou.

Otvory na svícnu jsou v řádu posvátné geometrie , ve kterém je znázorněn  květ života......přičemž schéma zůstává utajeno.

 

  Jaspis  mookait: pomáhá za každé situace naleznout vnitřní klid skloubit vnější aktivitu s duchovní potřebou. Mírní nervózní stres a zadrhávání v řeči. Má v sobě jak touhu po nových experimentech, tak i hluboký klid, jenž pomáhá čelit jejich důsledkům. Přizpůsobivý  jaspis  mookait přenáší tuto vlastnost i na člověka. Ukazuje všechny možnosti a pomáhá při výběru té správné.

Léčivé účinky minerálů / Jaspis

Obecně pomáhá přežít i frustrující situace a posiluje naději na příznivý výsledek. Likviduje pesimismus, starosti a těžké sny. Zvyšuje chuť k životu a i k jídlu. Především působí příznivě na složení a oběh krve, zastavuje krvácení a pomáhá zacelovat rány. Usnadňuje menstruaci. Posiluje imunitní systém a před onemocněním chrání játra, žaludek, slinivku břišní a slezinu. Aktivuje potenci, zvyšuje plodnost a ochraňuje pohlavní orgány. Očišťuje celý organismus a posiluje naši vůli při dietě.

 

 

Anděl přináší do našich životů světlo, klid, harmonii a lásku. Poskytuje nám pocit ochrany a bezpečí.

Menu
--