Domů Zboží Od Michaela2308

"Akvamarín/Jadeit/Avanturín" - minerálový náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Michaela2308

Katalogové č.: 8556143
Zobrazení: 29x
Vloženo: 23.5.2017
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 21.7.-2.8. DOVOLENÁ

Náramek je vyroben z minerálů: Akvamarín, bílý Jadeit a zlatý Avanturín. Navlečeno na silikonové pružence, vhodný pro obvod zápěstí cca 16-17,5 cm.

Akvamarín: Je to uklidňující kámen. Potlačuje stres, uklidňuje mysl a odstraňuje z ní nepatřičné myšlenky. Umí filtrovat informace proudící do mozku, zlepšuje vnímavost a bystří intelekt. Překonává předsudky a povzbuzuje nás k převzetí odpovědnosti za vlastní osud.

Hodí se při uzavírání všelijakých záležitostí, získáváme s ním schopnost dotahovat věci do konce. Pročišťuje zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. S jeho pomocí lépe rozumíme svým skrývaným citovým stavům. Zmírňuje obavy.

Dobře slouží při léčbě bolestí krku, oteklých žláz a uvádí do rovnováhy štítnou žlázou. Prospěšně působí na oči, čelisti, zuby a žaludek. . Pomáhá při auto-imunních chorobách, jako je například senná rýma.

Sluneční kámen (aventurín zlatý) je výborný kámen na zahnání obav a fobií všeho druhu. Přináší štěstí a hojnost a transformuje negativní energii a psychický útok na pozitivní energie. Dává nám radost ze života.Slunečný kámen snižuje stres a působí proti depresi.Je vhodný pro celkovou podporu zdraví a zvýšení fyzické energie.

Menu
--