Domů Zboží Od Kosí sestry

Aero a auto...

166 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce144 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kosí sestry

Katalogové č.: 4740087
Zobrazení: 46x
Vloženo: 23.1.2014
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Aero a auto... výletnická brašnička pro kluky, kteří milují vírt ve vlasech, při jízdě na šlapacím autíčku a už je nebaví nost angličáky po kapsách.

Kosí sestry, na četná přání vlastních kosáčat, přicházejí s touto brašničkou, taštičkou, vakem, mošnou či jak tento jednoduchý a praktický doplňek, každého malého, letního výletníka, nazvat :)...

Naše holky taštičky nosí s neskrývaným nadšením a už jsou těmito mošničkami pověstné :)  a náš malý vnuk/synovec bez téhle mošny nevychází z domu.
Dětem všech věkových skupin sluší, sedí a nepřekáží v pohybu, zavěšená našikmo neobtěžuje nutností nosit tašku v ruce, doléha k pasu nositele tak, že z ní nic nevypadne ani v při divokých a nepředvídatelných pohybech, malým výletníkům vlastních. Děti, podle našich zkušeností, mošničku nosí jen tak mimoděk, ale sundat jí chtějí málokdy. Ukryje se v ní většina výletnických nezbytností, jakož i nálezů a sbírek, cestou získanýchrostlinky, šišeky, hlemýžďi, kamínky, krmení pro zvířátka, malé hračky ale i svačinka a v tomto případě samozřejmně autíčka :))...Pokud by jste chtěli tuto taštičku pro většího výletníka, napište uděláme o něco delší ucho.

Taštička je ušitá z pevné bavlny, na jedné straně je dvoubarevný ruční potisk auta a trojplošníku .


Ručně potištěná originálním, autorským tiskem, ekologicky nezávadnými, kvalitními, textilními barvami. Potisk fixován zažehlením. Možno prát na maximálně 40 stupňů v pračce. Všechny potištěné látky jsou předeprané, dodržujeme tak technologická doporučení výrobce textilních barev.
rozměr: v: 26 cm, š: 23 cm
délka ucha : 27 cm

Taštička je opatřena všitou, ručně tištěnou kosí značkou- štítkem a papírovou visačkou.

Menu
--