Domů Zboží Od Rohačka materiál

Achát peříčkový

24 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Rohačka materiál

Katalogové č.: 4681422
Zobrazení: 7x
Vloženo: 8.1.2014
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Plátek z peříčkového achátu, rozměry 2,8 x 2,0 x 0,35 cm. Vhodný pro výrobu šperků, k cínování, výrobu vitráží, vsazování do kovu či dřeva.

Achát je složen z vrstviček jemně vláknitého křemene, opálu a chalcedonu. Název je odvozen od starověké řeky Achates na jihu Sicílie. Vrstvičky achátu vyjadřují tvar dutiny, ve které se srážel původní křemičitý gel. Uprostřed některých geod lze nalézt krystaly křišťálu, záhnědy nebo ametystu. Pro své jedinečné kresby byl achát již ve starověku používán jako ozdobný kámen.

Peříčkový achát svojí kresbou připomíná andělská křídla a napojuje nás na andělské energie. Vykresluje nám život bez strachu a starostí - absolutně klidný, mírný a vyrovnaný. Pomáhá získat poznání, jak nabýt tohoto stavu. Koncentrace, spočinutí v pravém já, pocit bezpečí a ochranny, zdravý růst buněk, podpora ohroženého těhotenství a ochrana plodu v matčině těle, rychlý a nekomplikovaný porod. Používá se při zánětech vaječníků a vejcovodů, nedostatečné funkce ledvin, prostaty, při zánětech močového měchýře a močových cest, při žaludečních a střevních potíží.

Znamení: býk a štír

Menu
--