Domů Zboží Od Amato

Josephine Bakerová

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Amato

Katalogové č.: 6462221
Zobrazení: 514x
Vloženo: 8.7.2015
Počet srdcí: 144x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jedinečná umělkyně, která okouzlila svět v proslulé banánové sukýnce, směla jít na jeviště drahého lokálu vždy pouze vchodem pro zaměstnance. Nikdy ne hlavním pro bílé hosty a to přes své hvězdné honoráře a nadšená ocenění tanečního i pěveckého mistrovství.

Její osud mi připomněla starší otočná židle, která po letech služby u baru skončila na balkoně jako stojan pod bedýnku s nářadím. Koupila jsem ji. Poněkud zrezivělou, deštěm a větrem ošlehanou statečnou bojovnici. Původní lak jsem zbrousila nerovnoměrně, aby byla židle po napuštění ořechovým odstínem dvoubarevná. Nažloutlou a sytější hnědou "koloraturou" tak získala na hloubce a zajímavosti. Krom toho dostala i nové šroubky, vyčistěné chromované okruží a stylizovanou tropickou sukničku. Přes nepatrně nahnutou horní část je dosud pevná jako sloup a piruety dělá stejně bravurně jako černá hvězda, která mě inspirovala a po které jsem ji pojmenovala.

Josephine může být samostatnou pozoruhodnou dekorací interiéru, bohémským solitérem, nebo dál nést svůj původní úděl židle, která něco vydrží. Stačí jí svléknout žluté boa a našroubovat (přibalené) okruží.

Nejnižší poloha 64, maximální 80cm, průměr sedací části 30cm, spodní rozpětí nohou 41cm.

Zasílám důkladně zabalené do 3 dnů od přijetí platby. Poštovné mimo ČR dle zjištění a dohody.

Menu
--