Domů Prodané zboží prodejce LC Photography Design Vánoční rámy + kal. č. 26 - digitální šablona PSD

Vánoční rámy v jednoduchém stylu - 4 šablony se zlatým rámem a třpytkami, každý rám má bílý a zelený podklad, jednoduše ve vrstvách zvolíte, kterou barvu chcete. Digitální šablony PSD - vrstvy.  Šablony jsou připravené ve velikosti 20x30 a A4 na výšku i na šířku. Vhodná pro fotografy, můžete si vložit svůj oblíbený font, word art... Zlatý nápis Veselé Vánoce je součástí rámečku jako png.

!!! BALÍČEK JE I VE SLOVENSKÉ VERZI !!! 

Součástí balíčku jsou i kalendáře na rok 2023 sladěné k rámečkům. Každý kalendář má bílý a zelený podklad, můžete si přidat další vrstvu a zvolit libovolnou barvu, která bude třeba více ladit s Vaší fotkou. Kalendáře mají rok 2023 a tabulku s měsíci v černé a zlaté barvě, jednoduše si ve vrstvách zapnete, nebo vypnete libovolnou vrstvu. Šablony na kalendáře jsou připravené ve velikosti 20x30 a A4 na výšku i na šířku.

V nabídce jsou i png Vánoční texty: https://www.fler.cz/zbozi/vanocni-texty-01-png-sablony-12893013 

K dispozici jsou i ve slovenské verzi: https://www.fler.cz/zbozi/slovenske-vanocni-texty-01-png-sablony-13571022 

Vánoční texty připravené ve formátu PNG, jednoduše přetáhnete vrstvu s textem na Vaši fotografii a přizpůsobíte velikost. Texty jsou předpřipravené v černé, zlaté, červené a bílé barvě, chcete-li si barvu změnit na jinou, třeba na zelenou, jednoduše dáte ve Vrstvách Překrytí barvou a zvolíte si barvu podle sebe (toto funguje v Photoshopu, v jiných programech může být překrytí jiným způsobem).

Úprava vyžaduje znalost Adobe Photoshop CS a Photoshop Elements 9 (+ vyšší).

Prosím, čtěte pozorně popisy u produktů. Vaše nepozornost není důvodem k reklamaci zboží. V případě nejasností mě kontaktuje před nákupem, ráda poradím, vysvětlím. V ceně je šablona, se kterou budete sami pracovat, data jsou odeslána v elektronické podobě.

!!!POZOR!!! Před prací s rámečkem si prosím zkontrolujte rozměr (velikost) v grafickém programu, ve kterém zpracováváte fotografie  a případně upravte v mm, cm, nebo palcích tak, jak jste zvyklí, každý používá jiné rozměry a pokud budete cokoliv potřebovat pomoct s ořezem, napište mi, ráda Vám to pomůžu upravit dle vašich požadavků.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.9.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: LC Photography Design
Katalogové č.: 13565976
Vloženo: 26.9.2022
Menu
--