Domů Prodané zboží prodejce Světlo-v-láska Rouška -zvířátka v lese 100%BA dvojitá

Originální rouška s obrázkem zvířátek v lese. Rouška  je na druhé části přední strany bílá100% BA a z  rubové části bílá 100% BA(s menšími hvězdičkami ). 

Význam roušek podle barev: Bílá - „Moje víra je moje čistota.“ Pro buddhisty se pojí s lotosovým květem, symbolem osvícení a poznání. Indiáni mají zas bílou barvu spojenou se svobodným duchem.      Hnědá - „Chci být co nejméně nápadný/á a chci se cítit v bezpečí.“ Hnědá barva je nenápadná a přitom plodná i konejšivá.

Tato rouška je dvouvrstvá, velikostí  je vhodná pro dospělé a dospívající. Ze 100% bavlny. Kvalitně ušitá v designovém střihu. Krásně padne a sluší.

Tuto vymazlenou roušku dodám s dostatečně dlouhými gumičkami (jemnými vhodnými pro roušky) navléknutými do tunýlku po obou stranách. Zavážete si je na uzlík tak, aby Vám rouška dobře seděla na obličeji. Uzlík pak posunutím pruženky jednoduše schováte do tunýlku.

Látka je předem vysrážená (předepraná). Lze prát na 60 - 90 st. C,  nebo vložit do vařící  vody a přežehlit při teplotě na bavlnu.(žehlit z rubu)

Balíček posílám doporučenou poštou, aby byla jistota, že dojdou.

Vhodné pro rychlé nasazování,do obchodu, do MHD.

Přeji každému jejímu nositeli pevné zdraví a šťastné překonání tohoto mimiřádného období.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.11.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Světlo-v-láska
Katalogové č.: 11872348
Vloženo: 25.10.2020
Menu
--